grzybek Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Oddam za flaszkę trunku Jim Beam stary, legendarny silnik spalinowy Evinrude Fightwin Three. Silnik pracował u kolegi jeszcze dwa lata temu. Od tej pory stoi i kurz na nim osiada. Nie mam czasu bawić się z nim w jakieś remonty, naprawy etc... Nie wiem, w jakim jest stanie. Nie rozbierałem go. Na pewno trzeba wyregulować gaźnik, brak świecy. Wydaje się, że reszta jest w komplecie. Jest to silnik dwusuwowy, na mieszankę. Lekki, mały. Do pontonu, małej łódki. Jeżeli ma jeszcze kompresję to nie ma co się tam psuć. Jeżeli znajdzie się chętny z jakimś doświadczeniem, zapleczem do majsterkowania to na pewno go uruchomi. Odbiór w Gdańsku, więcej info na PW lub w wątku, ewentualnie telefon: 507 090 858 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 Odświeżam, nie ma chętnych?? Nawet jak się go nie uruchomi to fajne części są Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeti Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Odświeżam, nie ma chętnych?? Nawet jak się go nie uruchomi to fajne części są Pewnie nieaktualne ? Troche kotleta odgrzałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Silnik stoi i dalej się kurzy lecz w tej chwili jestem po za krajem. Wrócę jak się w Polsce ociepli - trudno wyczuć, za kilka tygodni, może w marcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeti Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Oki zaklepuje ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted January 22, 2015 Author Report Share Posted January 22, 2015 Nie ma problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 Silnik poszedł w dobre ręce, może jeszcze popracuje? Oby Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 No to zamykamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts