Skocz do zawartości

Przypony "sumowe".

Rekomendowane odpowiedzi

Gość woldi
Napisano (edytowane)

Gdyby chodziło o Ebro...itp. miejsca to nawet bym nie zabierał głosu, bo chyba wszyscy tu obecni już mnie trochę poznali i wiedzą, że tego typu wodami i doświadczeniem z nich wyciągnietych gardzę totalnie :rolleyes: Tak jak Ozet pisze, wystarczy wejść, zagadać, pociągnać za język i dużo ciekawych informacji z pierwszej i doświadczonej ręki można uzyskać. Spławiku, nie neguję Twoich umiejętności, ale.....

Czytałem te fora jak szukałem wędziska, potem kołowrotka ... i więcej nie bedę, obiecuję :D

Danielu, akurat jeśli chodzi o sprzęt to prawie w każdej odmianie wędkarstwa ludziska miewają przeróżne przyzwyczajenia i preferencje właśnie sprzętowe. Ja np. przy połowie karpia uwielbiam pełne paraboliki w połączeniu z kołowrotkiem bez wolnego biegu co też nie jest takim częstym widokiem. Jeśli do tego dodam, że sygnalizatory ustawiam po przeciwnej stronie podpórki jak wszyscy to już jest dla forumowych,,mistrzów,, komedią :D, a mimo wszystko coś tam udaje mi się wyszarpać ;)

Edytowane przez woldi
Napisano

to już jest dla forumowych,,mistrzów,, komedią

To jest umiejętność wyciągania wniosków z sytuacji na łowisku i za to należy się szacun, a przynajmniej chwila zamyślenia. Ludzie ograniczeni jednak będą robić z tego komedię, więc się nie ma czym przejmować, co i tak widać. :D