Gość ŁYSY0312 Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Poszukuję w miarę budżetowego kijka, najlepiej wklejki, na którym wyraźnie będzie czuć przynęty od 3/4g do 16g. Przynęty typu twister, wobler, wirujący ogonek, małe wahadłóweczki. Czekam na propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 3 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Mikado Lexus? Niedrogie czułe kijki. Mam wersję do 13g i powiem szczerze - jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulaas Napisano 4 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Dragon Thytan Sensitive 2,7m wyrzut od 2 do 15 g http://www.wedkarskikrakow.pl/dragon-thytan-sensitive-2.70-m-2-15g/ Fajna wklejanka, z zapasem mocy, do tego cena nie jest jakaś kosmiczna. Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez pulaas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁYSY0312 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Dzięki @pulaas, sympatycznie ten Dragonik wygląda, muszę gdzieś obejrzeć kijek w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁYSY0312 Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Nie znalazłem w okolicy takiego kijka Dragona, ale "macałem" Mikado Inazuma Perch do 18g, miał ktoś styczność? Na sucho fajny spinnerek z zapasem mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tammyy Napisano 11 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Polecam wspomnianego Dragona. Sam takiego używam na okonie. Pięknie się spisuje. Czuję każde "puknięcie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁYSY0312 Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Dorwałem w końcu tego Dragona, czyli - Thytan Sensitive - i lipa. Jak każdy Dragon jest niedoszacowany. Ja dałbym mu cw. max do min. 20g. i to ostrożnie. I kolejny raz mam dość. Chciałbym kijek, który jest idealnie taki jak chcę. Czy naprawdę zostaje mi tylko pracownia? Lub polowanie na "uczciwe" modele sprzed lat????? Czy są model/firmy uczciwie podchodzące do klienta od najtańszych wyrobów po topowe????? Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez ŁYSY0312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ja mam Cormorana I-cor, taka seria trzech wędzisk była, w super ofercie przed roku, ja mam do 15 g. wyrzut, to kompozyt, ale dobrze idzie wyczuć puknięcie, jeszcze powinny być w/w wędki może na allegro, albo gdzieś po sklepach. Cena była do 80 zł za kijka, wiem, że to nie za dużo. Jednak dobrze pracuje z wspomnianymi przynętami przez Ciebie, na okonia błystka na nim nieźle pracuje i małe woblerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Pomacaj może Konger Aviator 2x10 g. Mam go do troka i pod ciężarkiem 15 g radzi sobie doskonale, a naprawdę nie oszczędzam go, tylko rzuty wykonuję z siłą "ile fabryka dała". Ja mam długości 2,80 m, akcja szczytowa, czuła wklejka pięknie sygnalizuje i przekazuje każde stuknięcie. Myślę, że to może być coś koło tego, co poszukujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁYSY0312 Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Dzięki Jotes, nie omieszkam sprawdzić ten trop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 25 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Moja propozycja nie pasuje ;( eh hihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Napisano 7 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Przepraszam za odkopanie tematu może Mikado Nihonto UltraLight Spin 270 c.w. 14g? Sam mam i jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem 90zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiekFly Napisano 20 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 nie wiem co jest z tymi nihonto znajomy ma wersje do 22g i juz 2 razy była na gwarancji. Po prostu pękła raz na czwartej przelotce a raz na łączeniu wersja 260 Zander. Łowił główkami max 15g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁYSY0312 Napisano 20 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Zapomniałem o tym temacie, sorki Ostatecznie mój wybór padł, a jakże na Team Dragon-a Jakoś mam słabośc do tego "chrustu". Kijek teoretycznie opisany do 12g, ale moim zdaniem pociągnie i 16g bez trudu, jak to Dragon . Choć z rozpędu kupiłem najpierw Team Dragona do 18g, ale wiadomo za mocny. Nieszkodzi, mam za to fajny kijek pod pajka na lżejsze żelazo, i całkiem spore wobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi