internetowyszczupak Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) Jestem początkującym wędkarzem , spodobał mi się spinning i chę coś kupić , ale w przystępnej cenie do około 100 zł , wiem żadnych fajerwerków nie dostanę ale chcę coś tak żeby sobie połowić dla zabawy . Znalazłem to , jedna wędka dla mnie druga dla kolegii , sądzicie że to jest coś warte ? Podwójny zestaw Jaxon Cantara i Jaxon Black Arrow . Podawać propozycję Pozdro . Edited August 8, 2014 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Temat przeniesiony z forum "Spinning- łowienie dla aktywnych" do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 dobry będzie kijek od 10-40 gr i żyłka 0,20 przypon woframowy i twisterki kopyta i jakieś wirówki Jestem początkującym wędkarzem , spodobał mi się spinning i chę coś kupić , ale w przystępnej cenie do około 100 zł , wiem żadnych fajerwerków nie dostanę ale chcę coś tak żeby sobie połowić dla zabawy . Znalazłem to , jedna wędka dla mnie druga dla kolegii , sądzicie że to jest coś warte ? http://allegro.pl/show_item.php?item=4459084594&utm_source=rtbhouse&utm_medium=cpc . Podawać propozycję Pozdro . ja polecam jaxson cantara spinnig 10-40g edit: proszę edytować posty, nie pisać jeden pod drugim. wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
internetowyszczupak Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Zapomniałem dodać że raczej będę łowił w stawie rzadziej w rzece Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Zapomniałem dodać że raczej będę łowił w stawie rzadziej w rzece no to jaxson cantara jest dobra a i jak w stawie to głębokość podaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
internetowyszczupak Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Około 15 metrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 no to do kopyta daj główke 15 g a woda to komercja czy pzw a i wolno prowadź przynęte edit: proszę nie podbijać postów. można edytować. i piszemy po polsku !!! wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
internetowyszczupak Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 a jaki kołowrotek do tego polecacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 a i wolno prować przynęte Prawdziwemu magnatowi nie przystoi tak kaleczyć języka ojczystego!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
internetowyszczupak Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Jotes masz rację haha , ale zrozumiałem o co chodzi . Widzę że jesteś doświadczony , poleciłbyś coś dla żółtodzioba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Prawdziwemu magnatowi nie przystoi tak kaleczyć języka ojczystego!... sorry mój kołowrotek to DRAGON elite 420 mój kołowrotek do spinningu to DRAGON elite 420 przepraszam za błędy edit: ostatni raz łączę Twoje posty. kolejne będzie ostrzeżenie. wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Nie połaś się na Jaxona, beznadzieja, przeszłem z niego na Cormorana i Mikado i zadowolenie 1 klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts