Misiekdziks Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) Witam wszystkich.Chciałbym zaprosić wszystkich do odwiedzenia Targów Hubertusarena w Ostródzie w dniach 8-9 listopada. Targi co prawda myśliwskie ale naprawdę z mocną reprezentacją branży wędkarskiej. Zapowiada się ciekawie, z resztą sami zajrzyjcie na stronę Hubertusarena Edited August 31, 2014 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Albo ja zaślepłem, albo na stronie nie ma ani słowa o wędkarstwie. To jakaś tajna informacja? Skoro tak, to może napisz jacy wystawcy wędkarscy już się zgłosili. Piszę już, gdyż lista zgłoszeń cały czas jest otwarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Racja @Docio. Mam niedaleko i jeżeli faktycznie będzie "mocna reprezantacja branży wędkarskiej" byłbym w stanie się przywlec. Więc ... ?? Któż tam z branży będzie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiekdziks Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 Z tego co wiem to zakres firm będzie bardzo szeroki. Będą wystawcy z różnych branż, producenci broni, odzieży, akcesoriów. Jeśli chodzi o wędkarstwo to organizatorzy szykują mocną reprezentacje karpiarzy i polskich producentów. Jak tylko pojawią się informacje o nazwach firm dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 O, i o to chodziło, fajnie i dzięki. A swoją drogą to dziwne, że organizator nie publikuje listy wystawców, przecież to czysta reklama dla organizatora. Z drugiej strony otwarta lista zgłoszeń i dowolność w organizacji stanowiska do ekspozycji na miesiąc przed targami, może świadczyć o braku wystawców lub niewielkiej ich liczbie. Ale zostawmy domysły poczekamy na listę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Cóż, i po targach w Ostródzie. Sam nie zdecydowałem się pojechać, głownie ze względów zdrowotnych ale miałem też pewne ... niejasne ... przeczucie . Instynkt nie zawiódł, mianowicie kolega łowczy z lokalnego koła myśliwskiego był i na moja prośbę dokładnie obejrzał jedno ( jedno ) jedyne stanowisko ze sprzętem wędkarskim. Szczerze mówiąc nawet sami myśliwi byli zawiedzeni "bogactwem" wystawców ze swojej kółka zainteresowań. Czyli, impreza - nieporozumienie. Chyba tylko właściciel Areny był zadowolony . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts