Zbynio Napisano 1 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2014 Witam bardzo serdecznie. Jako iż jestem nowy na forum chciałbym na wstępie wszystkich powitać Teraz do rzeczy, mam okazję kupić pewien spining być może ktoś z Was miał okazję go testować bądź posiadać. Jest to Cormoran black star cm jigrute jigrod 2.40m 2-15g. Jest on w bardzo dobrym stanie technicznym jedynie na korku widać ślady użytkowania. Cena to ok 100 zł. Byłbym wdzięczny za informacje na temat tego kijka oraz to czy mi się opłaca go kupić Chciałbym również się dowiedzieć jak jest z łowieniem szczupaków czy sandaczy na ten kijek. Pozdrawiam serdecznie i z góry dzięki za info. ps. poniżej zdj. wędki.
grzybek Napisano 2 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2014 Jeżeli to jest ten sam kijek którym wcześniej łowiłem szczupaki (nie pamiętam cw) to mam o nim jak najlepsze zdanie. Złamałem kiedyś szczytówkę w tym kijaszku ale chyba mam gdzieś do tej pory dolnik. Moim zdaniem jest fantastyczny. Gdybyś miał wątpliwości ja bym go kupił natychmiast Szczerze polecam.
Jotes Napisano 2 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Przyłączam się do słów Grzybka. Obok Power Grippa produkowanego w tym samym czasie, oba kije to legendy warte posiadania. Ja nadal posiadam Power Grippa. A ubytki? Kup szpachlę do drewna brzozowego, zaszpachluj, przetrzyj cały korek papierem 140 - 160 i będzie jak nowy. Nie podpuszczaj się na szpachlę specjalną do korka, bo zabulisz jak za zboże, a i tak się wyłuszczy. Edytowane 2 Września 2014 przez Jotes
stawny Napisano 2 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2014 (edytowane) To jest lepsza wersja kijka, tańszym modelem o identycznych parametrach był/jest Cormoran I-Cor., ale jakość zdecydowanie lepsza Twojego. Mam ten gorszy, ale ustępuje tz. matce Cormoran black star cm jigrute jigrod, możesz kupić, będzie troszkę służył Edytowane 2 Września 2014 przez stawny
Rekomendowane odpowiedzi