RybakONB Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam polecicie mi jakaś wędke spinningową ? 240 długą teleskopową tak do 80zł ? Oraz jakiś kołowrotek do tego też tak do 80zł. Myślałem o jakimś '' Kongerze'' węglowym. Ale wole zapytać Może macie coś dobrego przetestowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Napisz coś więcej, na okonia czy zębatego i gdzie. Dlaczego teleskop 2.40. Nie polecam teleskopu. Co do młynka to Spro 720 lub 730 cena przekracza podaną cenę ale warto ok 140zl. Edytowane 10 Września 2014 przez ZYBI68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 9 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Konger Seakon Baltica 550VXKonger Carbomaxx Tele spin240/10-35Wymyśliłem sobie taki zestaw co o nim sądzicie ?Jestem amatorem wędkowania pewnie to będzie wędka na wszystko co moża wyłowić na spinning taka uniwersalna Edytowane 9 Września 2014 przez wind edycja linków, połączenie postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Ogólne Rozmowy" do "Spinning- łowienie dla aktywnych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Napisz co wicej, na okonia czy zbatego i gdzie. Dlaczego teleskop 2.40. Nie polecam teleskopu. Co do mynka to Spro 720 lub 730 cena przekracza podan cen ale warto ok 140zl. Spro Passion! Jeszcze na studiach go kupiłem na dorsze, kupę kasy za niego dałem( miesiąc nie piłem:), ilu wtedy kumpli w akademiku straciłem) ale było warto!!! Dziś za grosze można go kupić, do tej pory mi służy, a tych wyjazdów trochę było. Wieczny i solidny jak Toyota. Polecam Spro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Napisano 10 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ale pozjadało literki, już poprawione(pisane z tel.) ale do sedna, kup to co Ci proponujemy, młynek Spro 720 lub 730 a kijaszek Konger Troker Spin ja proponuje 2,70 10-30 g lub jak chcesz 2,40 10-30 g i będziesz PAN zadowolony. Ten młynek który pokazałeś raczej nie wytrzyma sezonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 10 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 (edytowane) Troche długa w transporcie... Zazwyczaj śmigam motorkiem na rybki Wiecie gdzie ewentualnie można dostać jakąś mała tobe czy coś na taka wędkę ? jedno komorową ? Bo do gruntówki i spławiczka mam 90cm i 2 komorową. Niedługo egzaminy jak się zda to premia to można w sumie zaszaleć Edytowane 10 Września 2014 przez RybakONB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Napisano 10 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 (edytowane) No to jasne, będziesz łowił z brzegu czyli 2,7. No bez jaj czy kupujesz krawat i do niego garnitur. Jak będziesz wiedział jaki kij to sprzedawca na 1000% doradzi Ci pokrowiec, a jak nie, to zazwyczaj pokrowiec do wędki kupisz w wędkarskim . Ale jak na motorek to kup tubę np. Usztywniona tuba na wędkę z kołowrotkiem 175cm Edytowane 10 Września 2014 przez wind edycja postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 10 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ta tuba mi bardziej pasuje. Pokrowiec wiem ale chodziło mi właśnie o coś takiego bo torba do transportu jeden wędki to troche strata miejsca Tuba nie ma aż takich gabarytów Chyba kupie zestaw proponowany przez ZYBI68 A jeszcze pytanie co do tego kija. To w podobniej cenie można dostać coś lepszego ? Nie musi być '' Konger " Czy ten kijek w tej cenie to dobry nabytek ? O kręciole już czytałem i na pewno wezmę go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi