grzybek Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 (edited) W Helu odbyły się pierwsze Mistrzostwa Polski w połowach łososi i troci z łodzi na Zatoce Gdańskiej. Wygląda na to, że konkurencyjna impreza do Mistrzostw w Jastarni "To najlepsze łowisko łososiowe w Polsce"Czytaj więcej Tu więcej informacji Edited April 14, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1313 Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Fatalny reportaż zdjęciowy. Obcięte łby,filety,fartuchy itd...... A gdzie pasja, przygoda i piękno morza? To jest sprawozdanie z targu rybnego a nie zawodów wędkarskich. Czy z rzeźni miejskiej też by tak pokazali -brrr! Nic tylko czekać na nagonkę obrońcôw przyrody. Aż mnie opadł zapał do trolingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted April 15, 2015 Author Report Share Posted April 15, 2015 Fatalny reportaż zdjęciowy. Obcięte łby,filety,fartuchy itd...... A gdzie pasja, przygoda i piękno morza? To jest sprawozdanie z targu rybnego a nie zawodów wędkarskich. Czy z rzeźni miejskiej też by tak pokazali -brrr! Tu się całkowicie z Tobą zgodzę! Szlachetne ryby, współzawodnictwo, zamiłowanie do wędkarstwa, uszanowania przyrody... jak widać, można przedstawić wulgarnie. Ten reportaż można za taki uznać. Też mi się to nie podoba - nie mniej trzeba robić swoje. Nie musimy powielać takich wzorców i kontynuować własną pasję. Myślę, że u schyłku naszej wędkarskiej przygody możemy poświęcić tej rybie trochę zaangażowania. Ja już większej ryby w życiu nie pokonam - nie muszę i nie napędza mnie pogoń za nagrodą czy reklamą. Jednak wciąż ciągnie mnie nad wodę bo nie samą rybą człowiek żyje. Jeszcze powalczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 Klasyfikacja końcowa BoatTrollingMasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 (edited) Wiele nie napiszę bom ciemniak z łowów morskich ale Twój post mnie rozbawił, gdyż w mojej rozdzielczości monitora wygląda tak. Brakuje tylko dopisku - internetowych. Edited April 16, 2015 by Docio Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 U mnie link jest OK (Windows XP/MozillaFirefox) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Oj Adrzeju. U mnie też jest O.K. bo nie o link tu chodzi tylko o treść. Mistrzostwa Trolli internetowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted April 16, 2015 Author Report Share Posted April 16, 2015 dopierro skummałęmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts