tom lukas Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam kolegów, w tym roku zmieniłem PZW i w związku z tym mam pytanie: 1. do jakiego PZW należy prawobrzeżna część Wisły w górę i w dół od mostu w Górze Kalwarii. 2. do jakiego PZW lewobrzeżna część Wisły od ww mostu do Koziennic. dzięki za podpowiedź
Gość Piter Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 Wszystko zalezy od twojego wieku.
Docio Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam kolegów, w tym roku zmieniłem PZW i w związku z tym mam pytanie: 1. do jakiego PZW należy prawobrzeżna część Wisły w górę i w dół od mostu w Górze Kalwarii. 2. do jakiego PZW lewobrzeżna część Wisły od ww mostu do Koziennic. dzięki za podpowiedź Podział jest nieco inny i dotyczy zawsze obu brzegów rzeki. Od ujścia rzeki Wieprz do ujścia rzeki Pilica - obręb Wisła nr 2 ZO PZW Radom. Od ujścia rzeki Pilica do ujścia rzeki Narew - obręb Wisła nr 3 ZO PZW Mazowiecki. Wszystko zalezy od twojego wieku. Siedzę, głowię się i nie mogę zajarzyć zależności.
tom lukas Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 dzięki za odpowiedź...wszystko jasne
wind Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwietnia 2015 Piter, dnia 15 Kwie 2015 - 15:01, napisał:Wszystko zalezy od twojego wieku.Siedzę, głowię się i nie mogę zajarzyć zależności. Mam to samo @Docio, @Piter, jeśli nie masz tu nic do powiedzenia to poszukaj tematu gdzie coś sensownego możesz napisać, inaczej daj sobie luz .
Rekomendowane odpowiedzi