Miras94 Napisano 18 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie ostatnio znalazłem takową wahadłówkę sporo się namęczyłem aby ją choć trochę wyczyścić i nurtuje mnie tylko pytanie cóż to za producent?? logo kojarzę gdzieś już rzuciło mi się w oczy Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Miras94
Docio Napisano 18 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwietnia 2015 Kopmoran nie był czasem logiem Polspingu?
Splawik66 Napisano 18 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwietnia 2015 Spółdzielnia Pracy Sprzętu Wędkarskiego "Czapla" Nazwy błystki niestety nie pamiętam.
Docio Napisano 18 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Upierać się nie będę bo nie wiem. Spójrzcie jednak na to. Szukajcie a znajdziecie albo stracicie tylko czas REKIN No i Andrzeju masz przysłowiowego farta, bo jest tania w sklepach. Przykład jeden z wielu, wybrałem nie ze znajomości sklepu lecz z fiszki Polspingu, do której przyczepiona jest blaszka Rekin Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Docio
Miras94 Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 18 Kwietnia 2015 No proszę czyli dobry stary Polsping dzięki chłopaki za zainteresowanie i szybką odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi