wind Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Witam, Jak w temacie, ma ktoś, użytkuje i jakieś konkretne opinie może wyrazić?? Chcę zrezygnować z usług UPC i rozważam propozycje tego operatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 (edited) Ja właśnie zrezygnowałem, ale z usług Orange. W tym tyg przeniosłem nr Renaty do Play, w przyszłym roku przeniosę swój i Ani numer. Z powodu ich przestarzałych przekaźników miałem ciągle zrywane rozmowy, MMS przez tydzień jeszcze nie doszedł do chrześniaka. Kilometr ode mnie jest przekaźnik i takie jaja? A jeszcze nie mają żadnej konkretnej oferty. Koniec dziadowania i dupcenia mnie z kasy! Edited June 20, 2015 by Jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Jaki pakiet chcesz wybrać i za wiele? Różnorodność jest spora, wszystko leży na kasie. Byleco zmienisz na inne byleco i też będzie kiszka. Długie umowy z operatorem mają to do siebie, że co jakiś czas wyprzedzają go inni wydając różnorakie okazje. Ja jestem w sieci prawie od samego początku, jeszcze za Centertela. Pod koniec umowy nie negocjuję warunków przedłużenia umowy z byle konsultantem. Oni mają kiepskie uprawnienia. Twardo stawiam warunki i wydają się korzystne w porównaniu z warunkami oferowanymi przez np telefonicznego konsultanta. Nie biorę też od nich oferowanych telefonów "za 1zł" czy laptoków albo tabletów. Taniej kupię w sklepie internetowym a nawet stacjonarnym. Też byłbym zainteresowany jakąś korzystną zmianą ale nie szukam bo lepszej oferty pewnie nie znajdę. Gdybyś coś znalazł daj cynę Danielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Polecam Plus z Cyfrowym Polsatem (połączyli się),Orange to dno masz jakiś problem to się do nich nie dodzwonisz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 Panowie, TELEWIZJA I INTERNET STACJONARNY mnie interesują. Telefony komórkowe mam już u nich i jestem w miarę zadowolony. Z kontaktem z BOK nie mam problemu, choćby wczoraj dodzwoniłem się w kilka minut.Pakiet chcę wziąść 154 kanały z Canal plus, z wyliczeń wynika że zaoszczędzę jakieś 40 PLN miesięcznie porównując do UPS. Oczywiście łącząc rachunki z tymi za telefony komórkowe. EDIT: Pakiet Comfort+ Premium Sport&Film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts