Jump to content

krzesło/fotel

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich wędkarzy :)

W sumie chyba nie powinnam logować się na to forum jeśli osobiście nie wędkuję. Jednakże mam do Was, eskpertów w tej dziedzinie, pytanie. Chciałabym kupic mężowi fotel wędkarski, do kwoty 200zł. Poprzednie dziwnym trafem uległy zniszczeniu, znam go i wiem że nie przywiązuje wagi do dbania o rzeczy typu fotel więc chciałabym kupić coś, co nie rozleci się po miesiącu. Pomożecie? Z góry dziękuję i  pozdrawiam serdecznie

Witam.

Solidny fotel wędkarski Kolega- gruntowiec kupił takowy dwa lata temu i bardzo sobie chwali, za jego wytrzymałość i solidność wykonania (ten nieco droższy model). W tym miejscu należy dodać, że kolega waży 130kg.

Osobiście wolę bardzo "spartańskie" siedziska, aby nic nie przeszkadzało mi w operowaniu bolonką czy odległościówką. Poza tym moim zdaniem wygoda... rozleniwia. Ale to tylko moje subiektywne odczucia. Pozdrawiam.

A jasne, co będzie siedział, niech stoi po... uda w wodzie.

Wodery Stomil, tanie, trwałe. Do kupienia w każdym większym sklepie z odzieżą ochronną (roboczą).

Skoro wcześniej użytkował fotel t oznaczy, że preferuje metody "siedzące", w taki przypadku wygodne siedzisko będzie bardziej praktyczne niż wodery.

Zawsze uważam, że pierwsza myśl jest najlepsza ;). Ale jeżeli się zdecydujesz na wodery a nawet śpiochy to jak radzi @Ozet, idź do hurtowni z odzieżą roboczą, co prawda metki firmy wędkarskiej nie będzie ale jakość taka sama a czasem lepsza, bo tu stawia się na trwałość produktu.