ania22 Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Witam serdecznie wszystkich wędkarzy W sumie chyba nie powinnam logować się na to forum jeśli osobiście nie wędkuję. Jednakże mam do Was, eskpertów w tej dziedzinie, pytanie. Chciałabym kupic mężowi fotel wędkarski, do kwoty 200zł. Poprzednie dziwnym trafem uległy zniszczeniu, znam go i wiem że nie przywiązuje wagi do dbania o rzeczy typu fotel więc chciałabym kupić coś, co nie rozleci się po miesiącu. Pomożecie? Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Witam. Solidny fotel wędkarski Kolega- gruntowiec kupił takowy dwa lata temu i bardzo sobie chwali, za jego wytrzymałość i solidność wykonania (ten nieco droższy model). W tym miejscu należy dodać, że kolega waży 130kg. Osobiście wolę bardzo "spartańskie" siedziska, aby nic nie przeszkadzało mi w operowaniu bolonką czy odległościówką. Poza tym moim zdaniem wygoda... rozleniwia. Ale to tylko moje subiektywne odczucia. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania22 Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 mówimy o takim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Zapewne chodzi o Elektrostatyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania22 Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 No tak, nie dodałam linku... to zapytam w takim razie jeszcze o jedną rzecz. Lepiej wziąć tę "uboższą" wersję http://allegro.pl/elektrostatyk-f5r-fotel-wedkarski-karpiowy-krzeslo-i5188270219.html czy "bogatszą"? http://allegro.pl/elektrostatyk-f5r-stp-fotel-wedkarski-karpiowy-i5332211871.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Uboższa będzie lepsza, zawsze może dokupić to czego potrzebuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania22 Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 Dziękuję pięknie panowie, udanych łowów pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania22 Posted July 16, 2015 Author Report Share Posted July 16, 2015 Ciagle mysle nad tym fotelem i nad pierwsza opinia, moze faktycznie fotel rozleniwia... jakie wodery mozecie panowie polecic? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 A jasne, co będzie siedział, niech stoi po... uda w wodzie. Wodery Stomil, tanie, trwałe. Do kupienia w każdym większym sklepie z odzieżą ochronną (roboczą). Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Skoro wcześniej użytkował fotel t oznaczy, że preferuje metody "siedzące", w taki przypadku wygodne siedzisko będzie bardziej praktyczne niż wodery. Zawsze uważam, że pierwsza myśl jest najlepsza . Ale jeżeli się zdecydujesz na wodery a nawet śpiochy to jak radzi @Ozet, idź do hurtowni z odzieżą roboczą, co prawda metki firmy wędkarskiej nie będzie ale jakość taka sama a czasem lepsza, bo tu stawia się na trwałość produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania22 Posted July 17, 2015 Author Report Share Posted July 17, 2015 Dziekuje za porady, zobacze za tymi woderami, jesli cena nie bedzie przerazajaca to moze moj wedkarz dostanie 2w1. Dziekuje serdecznie za pomoc udanych lowow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts