Jump to content

Zestaw spin. do 500 zł. Pomocy!

Recommended Posts

Witam. Szykuję się w tym roku na łowienie metodą spinningową, lecz nie wiem jaki zestaw kupić. Osobiście rozważam nad tym wędziskiem: Okuma Black Rock 2,75 z c.w 5-25. Ale co z kołowrotkiem? No właśnie... W tym nie mam zielonego pojęcia jaki będzie dobry, więc proszę o pomoc ;). Na chwilę obecną rozpatrzyłem jedną opcję: Mikado Airsapce 3008 fd. Jeżeli wybrałem źle to proszę o inne propozycje.

Pozdrawiam :)

Kolego Kosetti, jak to mówią "pierwsza myśl najlepsza." Z zaproponowanym przez Ciebie zestawem (Okuma Black Rock + Mikado Airsapce 3008 fd) nie miałem wprawdzie do czynienia, ale jeżeli wierzyć opisom,opiniom, oraz testom w/w sprzętu, może być to interesujący wybór. Mam tylko jedną uwagę. Bardzo szybkie wędzisko w rękach mało doświadczonego wędkarza, niesie ze sobą spore ryzyko jego uszkodzenia, przy zbyt impulsywnych reakcjach.

Do Alexa. Kwota nie zmalała w ciągu 14 minut, ale wzrosła z 500 na 600zł. Różnica czasu między postami wynosi niemal dobę (bez 14 minut).

(...) Do Alexa. Kwota nie zmalała w ciągu 14 minut, ale wzrosła z 500 na 600zł. Różnica czasu między postami wynosi niemal dobę (bez 14 minut).

Przepraszam, faktycznie. Moje niedopatrzenie... :(

Edited by Alexspin