Kosetti Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Witam. Szykuję się w tym roku na łowienie metodą spinningową, lecz nie wiem jaki zestaw kupić. Osobiście rozważam nad tym wędziskiem: Okuma Black Rock 2,75 z c.w 5-25. Ale co z kołowrotkiem? No właśnie... W tym nie mam zielonego pojęcia jaki będzie dobry, więc proszę o pomoc . Na chwilę obecną rozpatrzyłem jedną opcję: Mikado Airsapce 3008 fd. Jeżeli wybrałem źle to proszę o inne propozycje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 (edited) Widzę, że w czasokresie 14-tu minut obciąłeś budżet... Jeśli tak, to musisz obniżyć loty. Wędzisko proponuję to samo, linki też, a kołowrotek KJ-MSX200 Edited July 14, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 Kolego Kosetti, jak to mówią "pierwsza myśl najlepsza." Z zaproponowanym przez Ciebie zestawem (Okuma Black Rock + Mikado Airsapce 3008 fd) nie miałem wprawdzie do czynienia, ale jeżeli wierzyć opisom,opiniom, oraz testom w/w sprzętu, może być to interesujący wybór. Mam tylko jedną uwagę. Bardzo szybkie wędzisko w rękach mało doświadczonego wędkarza, niesie ze sobą spore ryzyko jego uszkodzenia, przy zbyt impulsywnych reakcjach. Do Alexa. Kwota nie zmalała w ciągu 14 minut, ale wzrosła z 500 na 600zł. Różnica czasu między postami wynosi niemal dobę (bez 14 minut). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 (edited) (...) Do Alexa. Kwota nie zmalała w ciągu 14 minut, ale wzrosła z 500 na 600zł. Różnica czasu między postami wynosi niemal dobę (bez 14 minut). Przepraszam, faktycznie. Moje niedopatrzenie... Edited July 14, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts