Asia Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich, otrzymałam od mojego ojca sprzęt wędkarski (głównie haczyki), który przywiózł go z Norwegii. Sprzęt jest oryginalny, głównie firmy Mustad. Ogólnie rzecz biorąc to o wędkarstwie wiem mniej więcej nic, dlatego bardzo proszę o poradę. Mianowicie- co z tym zrobić? Ile to jest warte? Czy te rzeczy mogą się komuś przydać? Niektóre opakowania mają ubytki, są przybrudzone, naderwane itp. Posiadam haczyli w większości luzem (10 razy tyle ile na zdj) Za tydzień dopiero będę się widzieć ze znajomymymi, którzy conieco wiedzą o wędkarstwie, ale chciałabym ogrnąć temat wczęsnej. Haczyków mam multum, od takich nadających się do łowienia w domowym akwarium, po takie na wieloryby. Poniżej zamieszczam kilka zdjęć mojej "kolekcji". Bardzo proszę o porady Dodaję jeszcze zdjęcie haczyków bez opakowań Edytowane 21 Lipca 2015 przez Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Po pierwsze posegreguj ten bałagan, opisz korzystając z "wujka google" i jeśli dla Ciebie zbędne, wystaw na Allegro. Na pewno znajdziesz nabywców. Sam byłbym zainteresowany woblerami i kotwiczkami (jeśli byłyby za rozsądną cenę), ale w tym galimatiasie trudno rozeznać się w czymkolwiek. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Także byłbym zainteresowany woblerami, pilkerami, kotwiczkami, hakami. Podaj cenę, może wezmę hurtem? Pisz na maila borovik@poczta.fm albo wyślij wiadomość na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Napisano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Bałagan był zamierzony, gdyż chciałam pokazać przede wszystkim ilość posiadanego sprzętu oraz jedynie mniej więcej co posiadam Zainteresowana jestem przede wszystkim sprzedażą hurtową. Edytowane 21 Lipca 2015 przez Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosjin Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Również jestem zainteresowany kupnem za rozsądną cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi