Asia Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 (edited) Witam wszystkich, otrzymałam od mojego ojca sprzęt wędkarski (głównie haczyki), który przywiózł go z Norwegii. Sprzęt jest oryginalny, głównie firmy Mustad. Ogólnie rzecz biorąc to o wędkarstwie wiem mniej więcej nic, dlatego bardzo proszę o poradę. Mianowicie- co z tym zrobić? Ile to jest warte? Czy te rzeczy mogą się komuś przydać? Niektóre opakowania mają ubytki, są przybrudzone, naderwane itp. Posiadam haczyli w większości luzem (10 razy tyle ile na zdj) Za tydzień dopiero będę się widzieć ze znajomymymi, którzy conieco wiedzą o wędkarstwie, ale chciałabym ogrnąć temat wczęsnej. Haczyków mam multum, od takich nadających się do łowienia w domowym akwarium, po takie na wieloryby. Poniżej zamieszczam kilka zdjęć mojej "kolekcji". Bardzo proszę o porady Dodaję jeszcze zdjęcie haczyków bez opakowań Edited July 21, 2015 by Asia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 (edited) Po pierwsze posegreguj ten bałagan, opisz korzystając z "wujka google" i jeśli dla Ciebie zbędne, wystaw na Allegro. Na pewno znajdziesz nabywców. Sam byłbym zainteresowany woblerami i kotwiczkami (jeśli byłyby za rozsądną cenę), ale w tym galimatiasie trudno rozeznać się w czymkolwiek. Edited July 21, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Także byłbym zainteresowany woblerami, pilkerami, kotwiczkami, hakami. Podaj cenę, może wezmę hurtem? Pisz na maila borovik@poczta.fm albo wyślij wiadomość na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia Posted July 21, 2015 Author Report Share Posted July 21, 2015 (edited) Bałagan był zamierzony, gdyż chciałam pokazać przede wszystkim ilość posiadanego sprzętu oraz jedynie mniej więcej co posiadam Zainteresowana jestem przede wszystkim sprzedażą hurtową. Edited July 21, 2015 by Asia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosjin Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Również jestem zainteresowany kupnem za rozsądną cenę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts