Jakub Kurek Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Siema wędkarze Co roku jezdze z rodzicami nad Jezioro Solinskie i glupio by bylo niewykorzystac tego czasu na łowienie. Jaki.sprzeęt.proponujecie i jeszcze do tego chcialłbym cosś połowić w krakowskich wodach. Nie ma moze jakies uniwersalnego sprzetu na to i na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosjin Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 jakiej wysokości budżet, i jaką metodą będziesz łowił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kurek Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Budżet do 100 +/- zl metoda? wlasnie nie wiem raczej splawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Żeby nie było, że jestem wredny klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kurek Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dwa zupelnie inne tematy. Prosze pisac na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 metoda? wlasnie nie wiem raczej splawik Nie ma moze jakies uniwersalnego sprzetu na to i na to? Jedynym znanym mi sprzętem uniwersalnym na każdą rybę jest... drygawica. Jakie zadałeś pytania, taką masz odpowiedź. Czy to było na temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kurek Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Chodzi mi o to ze w Krakowie sa rzeki i stawy a nad solina jest jezioro w ogole inne rodzaje wod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kurek Napisano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Okej niech bedzie na splawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jakub, dokładnie ten sam temat, więc ten zamykam. Na przyszłość, trochę więcej szacunku dla innych oraz więcej uwagi przy czytaniu regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi