szokat Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam wszystkich użytkowników, Zarejestrowałam się na forum ponieważ potrzebuje pomocy. Sama nie wędkuję bo boję się założyć robaka na haczyk ale za to uwielbiam w tym towarzyszyć swojemu mężowi Mój mąż niedługo obchodzi urodziny i wiem że przydałby mu się nowy spinning. Ja się w ogóle na tym nie znam i nawet nie mam kogo zapytać, mam wrażenie, że jak po prostu pójdę do sklepu to mi wcisną niekoniecznie dobry sprzęt a swoje kosztujący Wiem, ze sama powinnam przetrzepać forum ale nie mogę tego zrobić ponieważ mam rocznego synka który jak tylko siadam do komputera wdrapuje się na mnie i bije rączką we wszystkie klawisze Mam na ten cel przeznaczone 300 zł proszę powiedzcie mi co dobrego mogę kupić za te pieniądze: spinning (sam kij), może już kij z kołowrotkiem. Proszę o wyrozumiałość i podpowiedzi Pozdrawiam, K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 (edytowane) model WJ-XRS27218 lub model WJ-IMX27025. Obydwa wędziska godne polecenia, dobra jakość za przyzwoite pieniądze. Do tego kołowrotek model CHI-15-24-135 lub znacznie tańszy ale też bardzo przyzwoity model KJ-MSX300. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Przywitaj się " do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi