szokat Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Witam wszystkich użytkowników, Zarejestrowałam się na forum ponieważ potrzebuje pomocy. Sama nie wędkuję bo boję się założyć robaka na haczyk ale za to uwielbiam w tym towarzyszyć swojemu mężowi Mój mąż niedługo obchodzi urodziny i wiem że przydałby mu się nowy spinning. Ja się w ogóle na tym nie znam i nawet nie mam kogo zapytać, mam wrażenie, że jak po prostu pójdę do sklepu to mi wcisną niekoniecznie dobry sprzęt a swoje kosztujący Wiem, ze sama powinnam przetrzepać forum ale nie mogę tego zrobić ponieważ mam rocznego synka który jak tylko siadam do komputera wdrapuje się na mnie i bije rączką we wszystkie klawisze Mam na ten cel przeznaczone 300 zł proszę powiedzcie mi co dobrego mogę kupić za te pieniądze: spinning (sam kij), może już kij z kołowrotkiem. Proszę o wyrozumiałość i podpowiedzi Pozdrawiam, K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 (edited) model WJ-XRS27218 lub model WJ-IMX27025. Obydwa wędziska godne polecenia, dobra jakość za przyzwoite pieniądze. Do tego kołowrotek model CHI-15-24-135 lub znacznie tańszy ale też bardzo przyzwoity model KJ-MSX300. Edited July 24, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Automatyczna Wiadomość Temat przeniesiony z "Przywitaj się " do "Sprzęt wędkarski dla początkujących Wędkarzy.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts