Guest Piter Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Co sadzicie o tym wedzisku Jaxon Grand Virtuoso Sensitive Spin ? edit. Ostatni raz proszę o osadzanie linków zgodnie z regulaminem. Kilkukrotnie obiecywałeś, że będziesz to robił jak należy. wind Edited October 14, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Nie wiem, co mam sądzić, bo dałeś link do trzech różnych kijków. A poza tym, jaki okoń wg Ciebie jest duży? I rzecz najważniejsza jakimi przynętami masz zamiar łowić i jaką metodą? Bez tego nie ma tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Gumy z obciazeniem max 5 g.Interesuje mnie kijek 1-8 c w.Tam gdzie lowie sa okonie po 3,5 kg. Wind przepraszam cie bardzo ,ale nie wiem dlaczego nie moglem dodac URL tak jak ty,moze to dlatego ,ze jestem na telefonie . Edited October 14, 2015 by Piter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Tam gdzie lowie sa okonie po 3,5 kg Z okoniami nilowymi nie mam doświadczenia, no chyba, że piszesz o naszych pasiakach, ale lejesz wodę. OK! Założę wodery, żeby mnie nie zalało i podpowiem Ci. Jeśli zamierzasz łowić na mikro gumki, mikro woblerki i wiróweczki "0" i "00" z łodzi, to wybór jest trafny. Ale jeśli masz zamiar łowić te okonie nilowe z brzegu, to nie schodź poniżej 2,40 m, bo to jest minimum. Jeśli będziesz w przyszłości łowił bocznym trokiem, to ten kijek się już nada, ale 2,10 m nie. I nie wciskaj kitu z tą wagą, bo nawet rekord polski nie otarł się o taką wagę i jeszcze duuuużo mu brakuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 To ja sobie pogadam z dziadkami nad woda oj pogadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 To ja sobie pogadam z dziadkami nad woda oj pogadam To weź na rozmowę gazrurkę zawiniętą w gazetę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 To weź na rozmowę gazrurkę zawiniętą w gazetę. Aż w kieszeni mi się nóż otwiera A co do wedki jeszcze sie zastanowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciech1919 Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 podaj namiary na tą miejscówkę lepiej bo takiego 3,5 kg to bym trafił.... Nawet o połowę mniejszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 (edited) Piotrze, na Twoje potrzeby poleciłbym wędzisko model WJ-RAX24008 lub WJ-RAX27008 (jest błąd w opisie długości powinno być 270cm). Swoją drogą, przyznaj się gdzie łowisz takie GARBUSY, może pod Czernobylem, tam takie mutanty po wybuchu elektrowni rosną, ale po ich spożyciu będziesz w nocy świecił... :D Rekord Polski 2,69kg Ps Zaraz pewien "konfabulant" opisze swoje doświadczenia w łowieniu okoni 3-5kg... Edited October 15, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 No bo dziadkow zapytałem się czy są okonie i jakiej miary,a oni zrobili ze mnie głupka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 (edited) Wystarczyło poprosić o weryfikację "wujka google"... Nie przejmuj się, będzie okazja, to się im odgryziesz. Ps Na pocieszenie dałem Ci punkcik. Edited October 15, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Punkcik za punkcik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts