Alexspin Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Mam pytanko, co sądzicie o tym wędzisku? Mam okazję nabyć je w superokazyjnej cenie ok. 150 PLN. Czy ktoś używał, jakie wrażenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Alex, czy Ty przypadkiem nie przechodzisz na ciemną stronę mocy, że pytasz o wędkę Dragona? za 150 zł to z chęcią przygarnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 21, 2015 Author Report Share Posted November 21, 2015 (edited) Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, a 150 PLN za nowego Moderate, to prawie jak za darmo. Ps Żeby nie było wątpliwości, zawczasu zmieniłem avatar... Edited November 21, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 a 150 PLN za nowego Moderate, to prawie jak za darmo. Zgadzam się, dlatego nawet nie masz co się zastanawiać tylko płacić i łowić PsŻeby nie było wątpliwości, zawczasu zmieniłem avatar... Nowy, Twój avatar ma MOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoCM Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Fajne wędzisko. Patrząc na te przelotki + korek AAA to opłaca się. Ja bym brał za te grosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 24, 2015 Author Report Share Posted November 24, 2015 Dzięki za "wsparcie"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Dzięki za "wsparcie"... Alek, kupiłeś tego Dragona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piter Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Pochwal się gdzie kupiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 25, 2015 Author Report Share Posted November 25, 2015 Po pierwsze, jeszcze nie kupiłem, pewnie nastąpi to w przyszłym tygodniu, bo trwają negocjacje na temat zakupu dwóch wędzisk. Po drugie, nie mogę ujawnić źródła, bo "samo do mnie przyszło" z propozycją dla "wybranych"... Jak tylko dotrze do mnie, to na pewno podzielę się wrażeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoCM Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Ja tak samo kupiłem okazyjnie Kongerka. Też nie żałuje. Mnie zastanawia ten moderate, bo jest akcji medium -fast. Czyli średnio-szybki. Ale ponoć ładnie trzyma ryby. Myślę, że kij Ci będzie leżał.. a jak nie to możemy pogadać o nim ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Po pierwsze, jeszcze nie kupiłem, pewnie nastąpi to w przyszłym tygodniu, bo trwają negocjacje na temat zakupu dwóch wędzisk. Po drugie, nie mogę ujawnić źródła, bo "samo do mnie przyszło" z propozycją dla "wybranych"... Jak tylko dotrze do mnie, to na pewno podzielę się wrażeniami. Hmmmmm, pachnie mi to indywidualną ofertą reklamową dla znanego krytyka marki z mnóstwem argumentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 25, 2015 Author Report Share Posted November 25, 2015 Masz dobry węch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 28, 2015 Author Report Share Posted November 28, 2015 Dotarł do mnie DRAGON Moderate. Wrażenia "na sucho" niesamowite. Wędzisko niemal genialne. W ten weekend nie mam czasu, ale jeśli tylko aura pozwoli przetestuję je na Warcie. Zobaczymy jak się zachowa "w praniu"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 (edited) Normalnie nie mogę uwierzyć, że opisujesz pozytywnie Dragona no ale co mogę powiedzieć, Alek, bardzo dobry wybór Jeszcze się przekonasz do Dragonów Edited November 28, 2015 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 28, 2015 Author Report Share Posted November 28, 2015 Byleby jeszcze udało się przekonać do tego moją "kieszeń", to już będzie luksus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1papilion9 Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Dragon wypuszcza dobre wędki solidne przynajmniej ja wiekszość posiadam jaxona a dragony które mam uważam za moje "perełki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Byleby jeszcze udało się przekonać do tego moją "kieszeń", to już będzie luksus... Niestety takie hobby, że uderza po kieszeni... Alek, życzę dużej ryby na nową wędkę, niech pokaże swą moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 28, 2015 Author Report Share Posted November 28, 2015 (edited) Nikt nie obiecywał mi, że będzie tanio, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma, zwłaszcza za 1/4 ceny rynkowej... Dzięki Marcinie. Edited November 28, 2015 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 zwłaszcza za 1/4 ceny rynkowej... zazdroszczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
1papilion9 Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Alex zapytaj o drugą może też dosztaniesz po okazyjnej cenie a ja chetnie odkupię od Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 28, 2015 Author Report Share Posted November 28, 2015 Gdyby dostał, to już ma przeznaczenie dla mojej Pani, bo już miałem "suszenie głowy", że Ona nie dostała... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1papilion9 Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 To masz dobrze ja słysze "znowu na te ryby jedziesz!?" :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoCM Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 To, aż tak ? Zrób jakieś zdjęcia tego kija. Chętnie zobaczę jak się gnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 28, 2015 Author Report Share Posted November 28, 2015 Zmień "nadajnik", ja to zrobiłem kilka lat temu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
1papilion9 Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Myśl godna przemyślenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts