Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, a 150 PLN za nowego Moderate, to prawie jak za darmo. ;)

Ps

Żeby nie było wątpliwości, zawczasu zmieniłem avatar... :D

Edytowane przez Alexspin
Napisano

a 150 PLN za nowego Moderate, to prawie jak za darmo.

Zgadzam się, dlatego nawet nie masz co się zastanawiać tylko płacić i łowić  :lol:

Ps
Żeby nie było wątpliwości, zawczasu zmieniłem avatar...

Nowy, Twój avatar ma MOC  :D

Napisano

Po pierwsze, jeszcze nie kupiłem, pewnie nastąpi to w przyszłym tygodniu, bo trwają negocjacje na temat zakupu dwóch wędzisk. :)

Po drugie, nie mogę ujawnić źródła, bo "samo do mnie przyszło" z propozycją dla "wybranych"... ;)

Jak tylko dotrze do mnie, to na pewno podzielę się wrażeniami.

Napisano

Ja tak samo kupiłem okazyjnie Kongerka. Też nie żałuje.

Mnie zastanawia ten moderate, bo jest akcji medium -fast. Czyli średnio-szybki. Ale ponoć ładnie trzyma ryby. 

Myślę, że kij Ci będzie leżał.. a jak nie to możemy pogadać o nim ^^ 

Napisano

Po pierwsze, jeszcze nie kupiłem, pewnie nastąpi to w przyszłym tygodniu, bo trwają negocjacje na temat zakupu dwóch wędzisk. :)

Po drugie, nie mogę ujawnić źródła, bo "samo do mnie przyszło" z propozycją dla "wybranych"... ;)

Jak tylko dotrze do mnie, to na pewno podzielę się wrażeniami.

Hmmmmm, pachnie mi to indywidualną ofertą reklamową dla znanego krytyka marki z mnóstwem argumentów. ;) 

Napisano

Dotarł do mnie DRAGON Moderate. Wrażenia "na sucho" niesamowite. Wędzisko niemal genialne.

W ten weekend nie mam czasu, ale jeśli tylko aura pozwoli przetestuję je na Warcie. Zobaczymy jak się zachowa "w praniu"... ;)

Napisano (edytowane)

Normalnie nie mogę uwierzyć, że opisujesz pozytywnie Dragona :D no ale co mogę powiedzieć, Alek, bardzo dobry wybór  :cheers: Jeszcze się przekonasz do Dragonów  :diabelek:

Edytowane przez marckus
Napisano

Byleby jeszcze udało się przekonać do tego moją "kieszeń", to już będzie luksus... ;)

Niestety takie hobby, że uderza po kieszeni... Alek, życzę dużej ryby na nową wędkę, niech pokaże swą moc  :D

Napisano (edytowane)

Nikt nie obiecywał mi, że będzie tanio, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma, zwłaszcza za 1/4 ceny rynkowej... ;)

Dzięki Marcinie.

Edytowane przez Alexspin