Alexspin Napisano 13 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Czy na Forum jest ktoś z Koła PZW RCK Rogoźno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 No, teraz ja jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 22 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Aaaaaa i dlatego sygnarturka Ci się zmieniła. Może tym razem będzie inaczej i będziesz miał mniej powodów do "zgrzytania zębami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 W moim wieku zgrzytanie zębami nie wchodzi w rachubę, mam co prawda jeszcze swoje własne, ale już na tyle słabe, że bałbym się o ich utratę w i tak nieosiągalnym celu jak zmiany w PZW. Trudno, muszę przeżyć. Chcę wrócić na moje ulubione rzeczne łowiska, a tu monopol PZW wymusił na mnie ten smutny krok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi