baloonstyle Napisano 16 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Bardzo polecam serię tych filmów, bardzo piękne widoki, świetne rybki i super dobrana muzyka do wędkowania. Tu zamieszczam trailer pierwszej cześć. Jeżeli ktoś chciał by obejrzeć wszystkie części to chętnie pożyczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okoniarz Napisano 16 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Poezja... Nie wiem dlaczego akurat angielskie filmy oddają to co w wędkarstwie najpiękniejsze. Pamiętam takie odcinki, gdzie w jednym spytano dziadka łowiącego liny, co jest powodem jego ucieczek z miasta nad wodę, a on odpowiedział, że smok, na co reporter poprawił go - chyba smog? A dziadek na to - nie, smok - moja żona W każdym razie tak zostało przetłumaczone. baloonstyle - zapodawaj następne! Edytowane 16 Lutego 2012 przez okoniarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Tu kolejne trailery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Napisano 16 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kiedyś takim spiningiem łowiłem.Bambus i ruski kołowrotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A widać że na wyspach nadal jest to niezawodny zestaw Ale filmy są naprawdę piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Fimy są piękne, bo tam są ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHNIK Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 piękne filmy uwielbiam oglądać podwodny świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi