wind Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Umówmy się, że do 20 lipca kompletujemy ekipę (team ) i wtedy zgłoszę nas do organizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 4 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Jakby co to ja się piszę. Jeden z moich kolegów działa w tym kole i w ZOGdańsk. Myślę, że przyjmie gotówkę na zapisy. W razie "W" jestem do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Najbliższa sobota, 3 października lece nad kanał Piaskowy. Jeśli ktoś chętny towarzystwa nie odmówię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 nadszedł czas zmiany na większą Wodowanie już było? Jakie wrażenia Sławku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpifa7 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 nie zdążyłem na weekend z numerami,bo zarejestrowac to to pikuś,ale nr to do biura reklamy już nie zdążyłem. Na dzisiaj wszystko jest ok. już przyklejone 1301 może i szczęśliwy a kręci mnie żeby choc spróbować na chwile nawet w stawku mogę nie dotrwac do niedzieli . To co w niedziele jak będzie pogoda to Błotnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 To co w niedziele jak będzie pogoda to Błotnik ? Jak mnie nie wyciągną na Zatokę, wstępnie jestem umówiony już na ten łikend. Dam Ci znać wcześniej, może popłyniesz z nami kuterkiem? Umówimy się przez fona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Jeśli pogoda pozwoli to w Sylwestra, czyli 31 grudnia , wybieramy się z Jonaszem nad rzekę Elbląg do ... Elbląga. Ktoś jeszcze chętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz7 Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ja odpadam, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Ja odpadam, sorry. To kaszana . Czyli Szkarpawa albo Nogat. Chyba, ze nie będzie wiało jak ostatnio to Śledziowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszeba Napisano 21 Grudnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Brak opłaconej karty ale już od 1 stycznia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Jutro, czyli w sobotę 9.04, jedziemy z Zybim na Sledziowy. Ktoś chce się podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 27 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Panowie, od piątku do niedzieli będę w Kamieniu. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę zapraszam, na łódkę, pomost czy nawet nockę z brzegu. Jest lodówka i twardy dach nad głową, a miarę potrzeb i miejsce do spania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi