baloonstyle Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A jak wy chcecie łapać ? z gruntu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tak, głównie gruncik, ale Okno coś o baciku wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Oj ja myślałam że spinning. To z miejscem możecie mieć problem. Ostatnio o 6:00 tam już nie było miejsca tyle ludzi było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 8 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No i już nie ma miejsca, w wolnej luce stoi już kolejny jacht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 9 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 dajcie spokój temu okoniowi, niech sobie pobzyka w spokoju, wprowadzono w końcu okres ochronny po to aby mógł się wytrzeć i nie wykorzystujcie wód morskich i tarlisk bo jest dziura w przepisach, nawet jak nie zabieracie pasiaków i łowicie dla zabawy. To tylko dwa miesiące i będzie można go łowić. Męczcie pstrągi, trocie i inne diabelstwa a dla białorybołowców jest jeszcze płoć i leszcz albo wstrzymanie się... to już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 9 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Minus - a kto z nas, wybierających się tam na rybki napisał coś o okoniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 13 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Lecimy gdzieś w weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja mam w planie kanał Piaskowy lub kanał Redy. Ale raczej Piaskowy, o ile zejdzie lód. Oczywiście "moczenie glizdy" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 lodu na kanałach już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 13 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 lodu na kanałach już nie ma Wiem, inawet nie wyobrażasz sobie, jak się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 14 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dziś rozmawiałem z Timonem. Od słowa do słowa i wymyśliliśmy że wstępnie ruszamy na Radunię w okolice miejscowości Borcz ( nie wiem dokładnie gdzie to ale ponoć rybnie ) Planujemy połapać troszkę tam i ewentualnie zmienić łowisko. W planie mamy ognisko, jeżeli są zainteresowani ( a liczymy na to ) to zapraszamy do zabawy Dokładnie o której, gdzie to uzgodnimy telefonicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woldi Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 sobota czy niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 14 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 A w jakich godzinach macie plany? Ja zastanawiałem się nad odcinkiem poniżej Somonina (niedaleko od m. Borcz) - nigdy tu nie łowiłem i chciałem zobaczyć czy jest jakaś szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woldi Napisano 14 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Sobotano to odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 14 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Planujemy posiedzieć tam cały dzień, na spokojnie sobie pochodzić, kiełbaskę zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 26 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jakieś plany na następny weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Tak, na morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 26 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hehe , można by jednak pogoda nie pozwoli na morze, więc może gdzieś w lesie żeby przed wiatrem się schować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 26 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jutro a raczej pojutrze do Nw. Portu na śledzie cisnę, w sobotę kanał Śledziowy, trzeba potrenować, bo pewnie niedługo jakieś zawody będą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 1 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Wybiera się ktoś może w najbliższych dnia na rybki? Może być spining, może być glizda - bez znaczenia. Mam opłaconą składkę podstawową + elbląskie. Edytowane 1 Maja 2012 przez Areh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 1 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 A gdzie chcesz jechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 1 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Baloonstyle - jestem otwarty na propozycje. Nie mieszkam zbyt długo w GDA i nie znam ciekawych miejsc, wiec liczę na "starszych" kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 1 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To jutro polecimy na kanały ... chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areh Napisano 1 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Jutro jest jedyny dzień kiedy muszę iść do pracy. Od czwartku mam tydzień wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi