Jump to content

Kamizelka Jaxon opinie

Share

Recommended Posts

Witam, jak narazie ganiam po rzekach z plecakiem ale zaczyna mnie to męczyć bo za każdym razem muszę go zdejmować by zmienić przynętę:(

I już sobie upatrzylem kamizelkę Jaxon model uj-fra i mam pytanie do posiadaczy takowej czy warto ją kupić, nie rwie się, suwaki są ok itd.

Z góry dzięki za opinie;-)

Nie musi być konkretnie za 150 może być i za 80 zł ale jeśli warto do czegoś dołożę :)

Ja mam taką za 50 czy 70 i działa bez zarzutu ładnym parę lat.

No własnie mi ten Jaxon się podoba, jest szmaciany trochę ale za takie pieniądze chyb ok.

z kolei koleś, który sprzedaje dragona kamizelki mówił mi, że Jaxon się nie umywa w ogól, zupełnie inna jakość dlatego się zacząłem zastanawiać

No własnie mi ten Jaxon się podoba,

Jeśli Ci się podoba, przymierzałeś i wszystko jest ok, to ją kupuj, najważniejsze żeby Tobie odpowiadała :) Ja, na tą chwilę mogę polecić kamizelkę Graffa jak coś.

Edited by marckus

Akurat tej UJ nie przymierzałem tylko inne od Jaxona, droższe po za 120-140 ale nie sprawiały wrażenia solidnych.

UJ jest o połowę tańsza i boję się, że będzie do bani jakościowo, podoba mi się w niej, że ma odpinane plecy dobry palet na lato.

Wygląda a to, że jak nie kupię i mię przetestuje to się nie dowiem

Wiesz, nie stresuję się tylko wrzucam zapytanie, innym zainteresowanym też się zawsze kiedyś przyda prawda.

Jeszcze jedna sprawa, to może być śmieszne ale mierzyłem xl -kę z tym, że teraz jest zimno więc łowię w kurtce ale na wiosnę czy w lecie jak ja założę na bluzę lub koszulkę to nie będzie za luźna?

Pytanie laika w tej kwestii, L-ka by była ok na lato ale kupować dwie sztuki , ma to sens?

Pytanie laika w tej kwestii, L-ka by była ok na lato ale kupować dwie sztuki , ma to sens?

Się kupuje większą, bo nawet latem jeśli założysz na gołą klatę to będzie jaka?... 

Bardziej przewiewna!  :wacko: