elton34 Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witam, jak narazie ganiam po rzekach z plecakiem ale zaczyna mnie to męczyć bo za każdym razem muszę go zdejmować by zmienić przynętę I już sobie upatrzylem kamizelkę Jaxon model uj-fra i mam pytanie do posiadaczy takowej czy warto ją kupić, nie rwie się, suwaki są ok itd. Z góry dzięki za opinie;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton34 Posted March 1, 2016 Author Report Share Posted March 1, 2016 Nikt takowej nie posiada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 (edited) Nikt takowej nie posiada? Może być, że nikt z takiej nie korzysta jeśli ktoś z nas by miał to na pewno dostałbyś informację o niej. Edited March 1, 2016 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton34 Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 To może inaczej, jaką kamizelkę powiedzmy do 150 zł max polecacie? Nie musi być konkretnie za 150 może być i za 80 zł ale jeśli warto do czegoś dołożę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Nie musi być konkretnie za 150 może być i za 80 zł ale jeśli warto do czegoś dołożę Ja mam taką za 50 czy 70 i działa bez zarzutu ładnym parę lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton34 Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 No własnie mi ten Jaxon się podoba, jest szmaciany trochę ale za takie pieniądze chyb ok. z kolei koleś, który sprzedaje dragona kamizelki mówił mi, że Jaxon się nie umywa w ogól, zupełnie inna jakość dlatego się zacząłem zastanawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 (edited) No własnie mi ten Jaxon się podoba, Jeśli Ci się podoba, przymierzałeś i wszystko jest ok, to ją kupuj, najważniejsze żeby Tobie odpowiadała Ja, na tą chwilę mogę polecić kamizelkę Graffa jak coś. Edited March 3, 2016 by marckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton34 Posted March 3, 2016 Author Report Share Posted March 3, 2016 Akurat tej UJ nie przymierzałem tylko inne od Jaxona, droższe po za 120-140 ale nie sprawiały wrażenia solidnych. UJ jest o połowę tańsza i boję się, że będzie do bani jakościowo, podoba mi się w niej, że ma odpinane plecy dobry palet na lato. Wygląda a to, że jak nie kupię i mię przetestuje to się nie dowiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Kup sobie taką jak ja za 50 zł, nawet jak się rozleci po dwóch sezonach to nie będzie żal wyrzucić. Po co się stresować?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marckus Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Kup sobie taką jak ja za 50 zł, nawet jak się rozleci po dwóch sezonach to nie będzie żal wyrzucić. Po co się stresować?? I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton34 Posted March 4, 2016 Author Report Share Posted March 4, 2016 Wiesz, nie stresuję się tylko wrzucam zapytanie, innym zainteresowanym też się zawsze kiedyś przyda prawda. Jeszcze jedna sprawa, to może być śmieszne ale mierzyłem xl -kę z tym, że teraz jest zimno więc łowię w kurtce ale na wiosnę czy w lecie jak ja założę na bluzę lub koszulkę to nie będzie za luźna? Pytanie laika w tej kwestii, L-ka by była ok na lato ale kupować dwie sztuki , ma to sens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Pytanie laika w tej kwestii, L-ka by była ok na lato ale kupować dwie sztuki , ma to sens? Się kupuje większą, bo nawet latem jeśli założysz na gołą klatę to będzie jaka?... Bardziej przewiewna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts