Jump to content

Bat 7m do 200zł

furman11
 Share

Recommended Posts

Witam szukam bata do 200 zł 7 metrowego łowie rekreacyjnie nie jeżdżę na zawody . Zazwyczaj łowię na jeziorach ryby jakie chcę to płoć, leszcz mam na oku 2 baty który polecacie :

VDE-R TEAM HMC DYNAMIC POLE SX 7 m

JAXON SILVER SHADOW TELE POLE TPA 7

Edited by wind
edycja linków

Tak naprawdę w tym budżecie nie ma większego wyboru i Twoje propozycje wydają się najciekawsze z tego co proponuje Allegro. Wędziska tak właściwie niewiele się różnią, ja na Twoim miejscu wybrałbym Jaxona, choćby za względu na chwalony serwis. Ale zastrzegam, że tego Robinsona w ręku nie miałem.

Bardzo interesującym pod każdym względem, wydaje się być bat Jaxon Float Academy GTM. Od czasu dyskusji w innym temacie (z kolegą Docio), ta seria batów i bolonek nie daje mi spokoju. Jako że jest to nowość 2016, próżno szukać na forach opinii o tych wędziskach. Gdy tylko wędki z serii Float Academy pojawią się w okolicznych sklepach stacjonarnych, będę musiał im się dokładnie przyjrzeć.

Źle podchodzisz do tematu. Pytanie! Czy wytrzyma Twój zestaw? Przypon, haczyk? Generalnie złamać bata na rybie jest bardzo bardzo trudno. Prędzej zrobi to wiatr lub ty. Każda wędka może też posiadać wady ukryte. Jednak one zazwyczaj ujawniają się bardzo szybko.