furman11 Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 (edited) Witam szukam bata do 200 zł 7 metrowego łowie rekreacyjnie nie jeżdżę na zawody . Zazwyczaj łowię na jeziorach ryby jakie chcę to płoć, leszcz mam na oku 2 baty który polecacie : VDE-R TEAM HMC DYNAMIC POLE SX 7 m JAXON SILVER SHADOW TELE POLE TPA 7 Edited March 29, 2016 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Tak naprawdę w tym budżecie nie ma większego wyboru i Twoje propozycje wydają się najciekawsze z tego co proponuje Allegro. Wędziska tak właściwie niewiele się różnią, ja na Twoim miejscu wybrałbym Jaxona, choćby za względu na chwalony serwis. Ale zastrzegam, że tego Robinsona w ręku nie miałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Bardzo interesującym pod każdym względem, wydaje się być bat Jaxon Float Academy GTM. Od czasu dyskusji w innym temacie (z kolegą Docio), ta seria batów i bolonek nie daje mi spokoju. Jako że jest to nowość 2016, próżno szukać na forach opinii o tych wędziskach. Gdy tylko wędki z serii Float Academy pojawią się w okolicznych sklepach stacjonarnych, będę musiał im się dokładnie przyjrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Mi też wpadł w oko, ale nowość to nowość, warto poczekać i pouczyć się na błędach ... cudzych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielan Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 VDE-R TEAM HMC DYNAMIC POLE SX 7 m Są już sprawdzone (przynajmniej od roku). W okolicznym stacjonarnym sklepie schodzą jak ciepłe bułeczki. Co ciekawsze, biorąc do ręki SXa i MXa nie czuć między nimi większej różnicy. Haczyk tkwi w tym, że MX jest sztywniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furman11 Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 Spokojnie SX poradzą sobie z większymi rybami typu leszcz lin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielan Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Źle podchodzisz do tematu. Pytanie! Czy wytrzyma Twój zestaw? Przypon, haczyk? Generalnie złamać bata na rybie jest bardzo bardzo trudno. Prędzej zrobi to wiatr lub ty. Każda wędka może też posiadać wady ukryte. Jednak one zazwyczaj ujawniają się bardzo szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts