looked0897 Napisano 8 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Witam mam oto taki spory problem. Zastanawiam się nad kupnem dobrego kijaszka na sandaczyka. Oto dwa kije które biorę pod uwagę na aktualną chwilę : KONGER STALLION ZANDER JIG 213 (8-28) oraz ten kijaszek : OKUMA BLACK ROCK . Może podpowiecie forumowicze coś na temat tych kijaszków , który wybrać pod sandałka, na zbiornik zaporowy, głębokość na której łowię jest w przedziale 3-5 m , łowię z łódki . Mile widziane też propozycje innych kijaszków na sandaczyka , cena do 250 zł . Dzięki za pomoc ! Pozdrawiam i połamania kijaszka ! Edytowane 9 Czerwca 2016 przez hege edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Mimo, że to "opluwany" JAXON, z czystym sumieniem mogę polecić Impress Zander. Specjalistyczne wędzisko dobrej klasy, za przyzwoite pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy Napisano 9 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Sam ostatnio szukałem kija na sandacza i mój wybór padł na Inazume Flash Zander. W jednoskładzie wędka kot do opadu, każde puknięcie czuć. Koszt ciut większy, ale naprawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looked0897 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 No właśnie koszt większy , ale póki co mój budżet nie zwiększy się a sprzęt mi jest potrzebny na teraz , także rozpatrywałem te dwa wędziska jeszcze do gry wchodziła seria mikado inazuma , podobno fajny kijek ale jakoś mnie nie przekonuje bo mój tato ma starszy model i nie czuje tego brania idealnie na rękojeści , lecz bardziej po szczytówce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looked0897 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) a wiecie coś może na temat tej stronki ? i ogólnie o tym kijaszku? Mikado Inazuma Flash Zander 198/35g EVA Edytowane 9 Czerwca 2016 przez hege edycja linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looked0897 Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 zamawiam inazumę : https://bass-sklep.p...98-30g-eva.html Temat zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi