looked0897 Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 (edited) Witam mam oto taki spory problem. Zastanawiam się nad kupnem dobrego kijaszka na sandaczyka. Oto dwa kije które biorę pod uwagę na aktualną chwilę : KONGER STALLION ZANDER JIG 213 (8-28) oraz ten kijaszek : OKUMA BLACK ROCK . Może podpowiecie forumowicze coś na temat tych kijaszków , który wybrać pod sandałka, na zbiornik zaporowy, głębokość na której łowię jest w przedziale 3-5 m , łowię z łódki . Mile widziane też propozycje innych kijaszków na sandaczyka , cena do 250 zł . Dzięki za pomoc ! Pozdrawiam i połamania kijaszka ! Edited June 9, 2016 by hege edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Mimo, że to "opluwany" JAXON, z czystym sumieniem mogę polecić Impress Zander. Specjalistyczne wędzisko dobrej klasy, za przyzwoite pieniądze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Sam ostatnio szukałem kija na sandacza i mój wybór padł na Inazume Flash Zander. W jednoskładzie wędka kot do opadu, każde puknięcie czuć. Koszt ciut większy, ale naprawdę warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looked0897 Posted June 9, 2016 Author Report Share Posted June 9, 2016 No właśnie koszt większy , ale póki co mój budżet nie zwiększy się a sprzęt mi jest potrzebny na teraz , także rozpatrywałem te dwa wędziska jeszcze do gry wchodziła seria mikado inazuma , podobno fajny kijek ale jakoś mnie nie przekonuje bo mój tato ma starszy model i nie czuje tego brania idealnie na rękojeści , lecz bardziej po szczytówce . Link to comment Share on other sites More sharing options...
looked0897 Posted June 9, 2016 Author Report Share Posted June 9, 2016 (edited) a wiecie coś może na temat tej stronki ? i ogólnie o tym kijaszku? Mikado Inazuma Flash Zander 198/35g EVA Edited June 9, 2016 by hege edycja linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
looked0897 Posted June 10, 2016 Author Report Share Posted June 10, 2016 zamawiam inazumę : https://bass-sklep.p...98-30g-eva.html Temat zamykam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts