Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam mam oto taki spory problem. Zastanawiam się nad kupnem dobrego kijaszka na sandaczyka. Oto dwa kije które biorę pod uwagę na aktualną chwilę : KONGER STALLION ZANDER JIG 213 (8-28) oraz ten kijaszek : OKUMA BLACK ROCK . Może podpowiecie forumowicze coś na temat tych kijaszków , który wybrać pod sandałka, na zbiornik zaporowy, głębokość na której łowię jest w przedziale 3-5 m , łowię z łódki . Mile widziane też propozycje innych kijaszków na sandaczyka , cena do 250 zł . Dzięki za pomoc ! :D Pozdrawiam i połamania kijaszka ! 

Edytowane przez hege
edycja linków
Napisano

Sam ostatnio szukałem kija na sandacza i mój wybór padł na Inazume Flash Zander. W jednoskładzie wędka kot do opadu, każde puknięcie czuć. Koszt ciut większy, ale naprawdę warto.

Napisano

No właśnie koszt większy , ale póki co mój budżet nie zwiększy się a sprzęt mi jest potrzebny na teraz , także rozpatrywałem te dwa wędziska jeszcze do gry wchodziła seria mikado inazuma , podobno fajny kijek ale jakoś mnie nie przekonuje bo mój tato ma starszy model i nie czuje tego brania idealnie na rękojeści , lecz bardziej po szczytówce .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...