michon82 Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Witam chciałbym nabyć sprzęt uniwersalny do połowy suma oraz karpia . Lepszym rozwiązaniem będzie typowa sumówka czy lepiej kupić jakąś solidną karpiówke ? Jakie mogły by wystąpić problemy przy połowie karpia na wędkę sumową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max-wo Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Mógłbyś napisać jeszcze jakiś zakres cenowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michon82 Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) wędka maksymalnie 200-300 zl Edytowane 6 Listopada 2016 przez michon82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max-wo Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Mogę ci polecić prologic C1 XG. Mój wuja ją ma i czasem łowi na nią w Warcie właśnie sumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michon82 Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Mogę ci polecić prologic C1 XG. Mój wuja ją ma i czasem łowi na nią w Warcie właśnie sumy. myślisz ze da rade wyiciągnać na nią nawet 2 metrowego suma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max-wo Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 A to już zależy od wędkarza i dobrze ustawionego hamulca w kołowrotku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Michon82, przeczytaj ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi