lowca Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej, Tworze swoisty pamiętnik wędkarski w formie bloga .... Tak dla siebie niekomercyjnie.\ Nadszedł czas, by się pochwalić Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hege Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Hej, Przecież tu mówiłeś, że to kolegi. To jak to jest w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 12 godzin temu, hege napisał: Hej, Przecież tu mówiłeś, że to kolegi. To jak to jest w końcu? Może to objaw - multiple personality (dissociative identity disorder). Ale na forum jest jeszcze jeden ciekawy kliniczny przypadek. Kolega który jeszcze pół roku temu, miotał się między różnymi firmami przy wyborze sprzętu, teraz wręcz nachalnie lansuje produkty firmy X. Wcześniej sprzętu tej firmy nie brał wogóle pod uwagę w swoich rozważaniach. Teraz ni stąd ni zowąd pisze tak: " Ja od lat mam zaufanie do firmy X." Ręce opadają, bo kłamać też trzeba umieć. Ps. Nazwę firmy w cytacie pominąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Podobno tylko krowa nie zmienia poglądów Miałem zajrzeć ale widzę że nie warto. Nie wiadomo nawet kto jest autorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowca Napisano 3 Maja 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 W tym przypadku nic komercyjnego ... zaczynała jedna osoba teraz jest nas więcej ... mamy jeden login dlatego takie zamieszanie ... http://smart-fish.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi