Rick09 Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) Witam jestem nowy na forum jak i na rzece zacząłem od jakichs 3 miesięcy i moja wiedza na temat wędkowania jest jeszcze nie wielka ale mam nadzieje ze dzięki wam się to w miarę szybko zmieni . Wczoraj udalo mi się wyciągnąć coś takiego czy ktoś mógł by mi pomóc w identyfikacji tej rybki. Z góry dzięki. Ps. Wędkuje w Niemczech Edytowane 8 Lipca 2017 przez Rick09
Docio Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2017 Jak tylko odgadnę jaka to rzeka, miejsce połowu, typ wody oraz stan zarybień, to zaraz odpiszę. Na tę chwilę wygląda na coś z łososiowatych, pstrąg, troć, palia albo coś zgoła niespodziewanego. Za to niemieccy kontrolerzy od razu rozpoznają i jeśli jest aktualnie pod ochroną, to...szybko nauczysz się ichnich przepisów i ryb. 2
Wartburg Napisano 9 Lipca 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2017 Tylko łatwiej naumieć się chińskiego niż niemieckich przepisów bo co kałuża i 100m rzeki inne towarzystwo i przepisy.... więc miłej nauki
wojciech1919 Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2017 zdjęcie nie jest jakieś super ale ryba to na 99% pstrąg tęczowy
Rekomendowane odpowiedzi