Rick09 Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 (edited) Witam jestem nowy na forum jak i na rzece zacząłem od jakichs 3 miesięcy i moja wiedza na temat wędkowania jest jeszcze nie wielka ale mam nadzieje ze dzięki wam się to w miarę szybko zmieni . Wczoraj udalo mi się wyciągnąć coś takiego czy ktoś mógł by mi pomóc w identyfikacji tej rybki. Z góry dzięki. Ps. Wędkuje w Niemczech Edited July 8, 2017 by Rick09 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jak tylko odgadnę jaka to rzeka, miejsce połowu, typ wody oraz stan zarybień, to zaraz odpiszę. Na tę chwilę wygląda na coś z łososiowatych, pstrąg, troć, palia albo coś zgoła niespodziewanego. Za to niemieccy kontrolerzy od razu rozpoznają i jeśli jest aktualnie pod ochroną, to...szybko nauczysz się ichnich przepisów i ryb. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Tylko łatwiej naumieć się chińskiego niż niemieckich przepisów bo co kałuża i 100m rzeki inne towarzystwo i przepisy.... więc miłej nauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciech1919 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 zdjęcie nie jest jakieś super ale ryba to na 99% pstrąg tęczowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts