ero1312 Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Witam! Posiadam wędke Cortina Robinson teleSpin 2.10m, chciałbym dobrać do niej kołowrotek. Łowię przeważnie na gumy do 10cm i z główka do 10gr, wędkuję na spokojnej wodzie nad jeziorem niewielkim. Budżet do 100zł. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Polecam wycieczkę do stacjonarnego sklepu i przymierzenie kołowrotka. W Twoim budżecie nie będzie zbyt dużego wyboru dobrych kołowrotków. Ja do wędziska 210cm 1-11g o ciężarze 104g, używam model CAT2500FC. Tańszą alternatywą dla Ciebie mógłby być model KJ-ARM200 lub jeszcze tańszy model KJ-VIC200 (wszystkie z tych kołowrotków mam w użyciu i jako niedzielny spinningista nie mam zastrzeżeń). Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 (edytowane) W cenie do 100 mogę polecić Robinson Dakota. Na swoim blogu go opisałem jeśli chcesz poczytać Edytowane 1 Lutego 2018 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi