PanJarek Napisano 1 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Cześć. W sezonie letnim średnio mam czas na wędkowanie dlatego lód jest przeze mnie tak bardzo wyczekiwany. Jak myślicie, kiedy pierwszy raz będzie można wejść na lód? Ja mam gorącą nadzieję, że już na początku grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mormycha Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Kolega pracujący w bazie meteo wieści mroźną i długą zimę Ma przywalić już w Listopadzie i trzymać aż do wiosny Małe wspomnienie z zeszłego roku .. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 5 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Dnia 2.11.2017 o 08:34, Mormycha napisał: Kolega pracujący w bazie meteo wieści mroźną i długą zimę Na dwoje babka wróżyła. Ja spotkałem się z wersją, że początek zimy ma być łagodny. Dopiero po nowym roku zima ma nieoczekiwanie "zaskoczyć drogowców". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanJarek Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Ja jeszcze tylko muszę nabyć jakiś fajny patyk do mormyszki i jestem gotów na lód Szukam czegoś lekkiego (do kolowrotka mikado Ultrafine 303) o wygietym kształcie aby lekkie mormyszki schodzily z łatwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mormycha Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Do bardzo lekkiego łowienia świetnie nadają się takie wędeczki. Możemy zaproponować jeszcze teleskop o odpowiedniej długości i pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi