Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roman12386 Napisano 31 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 31 Grudnia 2017 No cóż rok miną szybko chciałem wszystkim życzyć w nowym roku 2018 wszystko co naj... czyli dużo szczęścia zdrowia oraz lepszych połowów niż w roku 2017 oraz żeby więcej było wpisów na forum które jest i i istnieje żeby było jeszcze lepsze niż inne fora w Internecie :-) pozdrawiam ROMAN 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wind Napisano 31 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 31 Grudnia 2017 5 minut temu, Roman12386 napisał: było jeszcze lepsze niż inne fora Czego Wam i sobie życzę . Po za tym zdrowia, zdrowia i jeszcze raz ... pieniędzy 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hege Napisano 31 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 31 Grudnia 2017 Dziękuję za to, że w tym roku było można czytać interesujące wpisy na forum, że zostawiacie tu swoją wiedzę, dzielicie się wiedzą z początkującymi wędkarzami, poświęcacie swój czas żeby budować naszą społeczność. 52 minuty temu, Roman12386 napisał: żeby było jeszcze lepsze niż inne fora w Internecie :-) Dla mnie już jest najlepsze 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. quest001 Napisano 31 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 31 Grudnia 2017 Dziękuję, także wszystkim tym którzy mi pomogli w mojej przygodzie z wędkarstwem bo dzięki wam dowiedziałem się wiele rzeczy o tym pięknym hobby i dzięki waszym radom się nie zniechęciłem. Życzę wam wszystkim w nowym roku wszystkiego najlepszego dużo zdrówka, pieniędzy (na nowy sprzęt ) a przede wszystkim nowych życiówek. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wartburg Napisano 1 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 1 Stycznia 2018 Wasze zdrowie 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolf39 Napisano 6 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 Spóźnione ale szczere:Najlepszego w Nowym Roku, udanych połowów, połamania wędek i wszystkiego co najlepsze. Cieszę się że trafiłem tutaj,na ludzi takich jak Wy, dziękuję za każde słowo zarówno dobre i zle(za popełnione błędy) mam nadzieję że dużo się tutaj i przy Was nauczę, i że będzie mi dane spotkać się z Wami nad jakimś jeziorem, rzeką,. Jeszcze raz Dosiego 2018 roku. 5
Rekomendowane odpowiedzi