Jump to content

Pytanie - Lowisko w okolicy Poznania

Pruszi
 Share

Recommended Posts

Witaj,

proszę o umieszczanie tematów w odpowiednich działach i skonkretyzowanie tematy. Tekst pt. "Pytanie" nic nikomu niczego nie mówi.

pozdrawiam wind

Jedź sobie do Dolska.. Mała mieścina za Śremem Wiem że do Poznania to jeszcze kawałek, ale podobno bardzo ładne karpie można tam wyciągnąć (nie moja dziedzina). Poza tym dopisują leszcze, a i w zeszłym tygodniu w czasie długiego weekendu ojciec pociągnął płocie w granicach 30 cm... (a przynajmniej tak mówi :P). Jak będziesz zainteresowany, dam ci namiary na tanie, ale zadbane pole namiotowe z sympatycznym gospodarzem...

Witaj, w Dąbrowie masz małą komercję - kilka złotych za dniówkę i nałowisz sie karpików w granicach 2 kg do woli :)

Jeśli chodzi o typową zasiadkę - na ryby dwucyfrowe - to - Nekielka, Dąbina, Dobro Klasztorne, Rostarzewo - wszystko to za opłatą.

Dzikich wód masz mnóstwo....powodzenia

• 2 weeks later...

Łowisko w Dąbrowie i ja polecam, dziś tam nałapałem na bata siatkę wymiarowych nawet płoci, jak był na nie kiedyś wymiar! Urokliwe i rybne to komercyjne! I za 5 godzin tylko 15 zł dałem! Karpiarzy też tam wuchtę jest! Spróbój na Dąbrowie a nie porzałujesz, ja dziś spr. tam z batem i wiem, że tam wrócę w czasie wolnym z batem i może bolonką!

• 2 years later...

Ktoś wie, ile teraz kosztuje pobyt na Dąbrowie k. PŃ? Niedawno wróciłem do wlkp. i nie wiem ile mam siana zabrać ze sobą ja jeden dzień relaksu bez kobiety na głowie ;)

• 8 months later...

Hej,

Od niedawna zainteresowałem się wędkowaniem i poszukuję ciekawych miejsc na łowy, chętnie posłucham propozycji ale też podpowiedzi gdzie jakie ryby na co łapać. Jeśli ktoś poszukuje partnera do wspólnych połowów to tez byłbym chętny. Pozdrawiam.