Pruszi Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Witam na imie mam Piotr mam 18 lat zaczołem wedkowanie Karpi ! Mam pytanie gdzie nie daleko Poznania mozna zrobic zasadzke na Karpie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Witam ten portal internetowy powinien ci pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Witaj, proszę o umieszczanie tematów w odpowiednich działach i skonkretyzowanie tematy. Tekst pt. "Pytanie" nic nikomu niczego nie mówi. pozdrawiam wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanitum Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Jedź sobie do Dolska.. Mała mieścina za Śremem Wiem że do Poznania to jeszcze kawałek, ale podobno bardzo ładne karpie można tam wyciągnąć (nie moja dziedzina). Poza tym dopisują leszcze, a i w zeszłym tygodniu w czasie długiego weekendu ojciec pociągnął płocie w granicach 30 cm... (a przynajmniej tak mówi ). Jak będziesz zainteresowany, dam ci namiary na tanie, ale zadbane pole namiotowe z sympatycznym gospodarzem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Witaj, w Dąbrowie masz małą komercję - kilka złotych za dniówkę i nałowisz sie karpików w granicach 2 kg do woli Jeśli chodzi o typową zasiadkę - na ryby dwucyfrowe - to - Nekielka, Dąbina, Dobro Klasztorne, Rostarzewo - wszystko to za opłatą. Dzikich wód masz mnóstwo....powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Łowisko w Dąbrowie i ja polecam, dziś tam nałapałem na bata siatkę wymiarowych nawet płoci, jak był na nie kiedyś wymiar! Urokliwe i rybne to komercyjne! I za 5 godzin tylko 15 zł dałem! Karpiarzy też tam wuchtę jest! Spróbój na Dąbrowie a nie porzałujesz, ja dziś spr. tam z batem i wiem, że tam wrócę w czasie wolnym z batem i może bolonką! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Ktoś wie, ile teraz kosztuje pobyt na Dąbrowie k. PŃ? Niedawno wróciłem do wlkp. i nie wiem ile mam siana zabrać ze sobą ja jeden dzień relaksu bez kobiety na głowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzych2524 Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Hej, Od niedawna zainteresowałem się wędkowaniem i poszukuję ciekawych miejsc na łowy, chętnie posłucham propozycji ale też podpowiedzi gdzie jakie ryby na co łapać. Jeśli ktoś poszukuje partnera do wspólnych połowów to tez byłbym chętny. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts