stawny Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Witajcie, Ja z takim pytaniem, kto z was zaopatruje się w konopie prażone na płoć? Wiem, że to doskonała zanęta (luźna), albo dodatek do zanęty, jednak mimo to nie wiem gdzie ją kupić w zwykłym sklepie, nie mówię o wędkarskim! Szukałem ostatnio w Poznaniu w paru marketach, tych znanych, i nic! Jak to towar dostępny, w zwykłym sklepie jak pęczak, to gdzie szukać, w jakiej sieci sklepów? Widziałem na allegro, ale nie chcę zamawiać! Może trzeba szukać w ogrodniczym, czy nasiennym??? Jak uważacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Konopie dostaniesz raczej surowe, musisz poszukać na rynkach, targach itp. Jak je uprażyć, nie wiem, ale pewnie znajdziesz gdzieś info w sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Jak wind napisał, prażonych nie ma nigdzie dostępnych u nas, a jeśli znajdziesz to takich firm jak Dynamite baits, w dobrych i dużych sklepach wędkarskich...Zwykłe, nie prażone i nie gotowane są dostępne w wędkarskich i nasiennych niektórych. Jak uprażyć to jest gdzieś na forum chyba u nas...Jak zajdę to wrzucę tu linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 Poszukam po nasiennych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Ja po prostu zalewam wrzątkiem i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 No właśnie wrzątkiem na dobę co nie? Potem się otwierają i gotowe i na haczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Wrzątek na godzinke i juz pękają, a jaki zapch mają Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Najlepiej szukaj w sklepach z "żerciem" dla bydła, ptaków...sklepach z paszami Ja w takich kupuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody Napaleniec Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Znajdziesz na pewno w sklepie gołębiarskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts