Jakub Konieczny Posted September 23, 2018 Report Share Posted September 23, 2018 Witam, zamierzam kupić w miarę lekki spinning szczupakowy do 25g, max 30g cw. Mój budżet to max 450zł. Za zadanie będzie miał jedynie obsługiwanie gum 12-15 cm na główkach 5-10g. Proszę o wasze opinie i propozycje. Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted September 23, 2018 Report Share Posted September 23, 2018 (edited) Nie podałeś długości jaka Cię interesuje. NA podstawie tego co napisałeś poleciłbym Ci Robinson Cortez Pike spin 8-28g. Lekki i wytrzymały kij. Link do sklepu poglądowy - sklepu nie znam Robinson Cortez Pike Spin 2,40 8-28g Edited September 26, 2018 by hege edycja linka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted September 25, 2018 Report Share Posted September 25, 2018 (edited) JAXON FEROX ULTRA SPINNING 2,4m 5-20 g OKUMA BLACK ROCK SPINNING 2,75m 5-25g Dragon Moderate II Spining 2,67m 5-25g KONGER World Champion II Turbo 270/21g Używałem wszystkich czterech. Ferox najtańszy, ale wcale nie ustępuje jakością i funkcjonalnością pozostałym. Moja rekomendacja z tych czterech DRAGON Moderate, niestety przekracza Twój budżet. II miejsce Konger. Edited September 26, 2018 by hege edycja linków 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Konieczny Posted October 6, 2018 Author Report Share Posted October 6, 2018 W dniu 25.09.2018 o 13:06, Alexspin napisał: JAXON FEROX ULTRA SPINNING 2,4m 5-20 g OKUMA BLACK ROCK SPINNING 2,75m 5-25g Dragon Moderate II Spining 2,67m 5-25g KONGER World Champion II Turbo 270/21g Używałem wszystkich czterech. Ferox najtańszy, ale wcale nie ustępuje jakością i funkcjonalnością pozostałym. Moja rekomendacja z tych czterech DRAGON Moderate, niestety przekracza Twój budżet. II miejsce Konger. Zainteresował mnie ten Dragon, mimo ceny. Na pewno poszukam recenzji na jego temat. Chętnie również poznał bym twoją opinię. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Konieczny Posted October 6, 2018 Author Report Share Posted October 6, 2018 W dniu 23.09.2018 o 21:52, wędkarstwo z pasją napisał: Nie podałeś długości jaka Cię interesuje. NA podstawie tego co napisałeś poleciłbym Ci Robinson Cortez Pike spin 8-28g. Lekki i wytrzymały kij. Link do sklepu poglądowy - sklepu nie znam Robinson Cortez Pike Spin 2,40 8-28g Dziękuję za odpowiedź, jednak mam nie miłe doświadczenia z produktami tej firmy oraz serwisem, pozdrawiam:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 (edited) Moderate to bardzo dobra seria, obecnie w przyzwoitej cenie. Wędzisko lekkie, bardzo mocne, akcja MF. Jeśli jesteś zainteresowany, to poczytaj mój test Moderate 305cm/3-15g. Tego 5-25g osobiście nie używałem, ale czytałem i słyszałem o nim bardzo pozytywne opinie, a raz widziałem go w akcji z boleniem (70cm/7,8kg), ryba miała niewiele do powiedzenia. Edited October 6, 2018 by hege edycja linka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts