Jakub Chrzan Napisano 24 Października 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Października 2018 Witam, W przyszłym tygodniu jade połowić feederem na Dunaju w Rumunii. Mam pytanie czy macie jakis pomysl czym necic, aby utrzymało się na dnie w bardzo silnej wodzie? Można tam wyhaczyć naprawdę fajną rybke, ale chciałbym się czymś wspomóc. Cieżarek 120 spływa po kilku sekundach Jeszcze jakby mógł ktoś podpowiedzieć co wsadzać do koszyczka
Wartburg Napisano 26 Października 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2018 Zastosować ciężarek 300-500 i pobawić sie w coś co rosjanie nazywają "chadowaja donka" coś jak przepływanka bez spławika po łuku? Popatrzeć jak ogarniają temat miejscowi? Wisła czasem wymaga zestawów monstrualnych ale to jeszcze nie jest punkt odniesienia do Dunaju :(
zwykły michał Napisano 27 Października 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2018 Taki sposób powinien być skuteczny. Zestaw spłynie do jakiejś rynny gdzie będą ryby. Takie łowienie jest polecane na klenie w angielskich rzekach ale to strumyki w porównaniu do Wisły. Ryby zachowują się wszędzie podobnie. Po cichu liczę na relację z połowu.
Wartburg Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Stycznia 2019 W dniu 27.10.2018 o 14:07, zwykły michał napisał: Po cichu liczę na relację z połowu. Ja też liczyłem ale chyba sie już nie doczekamy
Rekomendowane odpowiedzi