Michu92 Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Witam, potrzebuje waszych opinii. Polecono mi nowe na naszym rynku zanęty i przynęty firmy Singleplayer. Z tego co się dowiedziałem jest to czeska firma założona przez Petra Novotny. Odział tej firmy istnieje w Polsce ale jedyne co znalazłem to parę informacji na facebook.com/singleplayerpolska. Jeżeli wiecie coś na temat tych produktów albo z nich korzystaliście to proszę o wasze opinie. Dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 No to mamy bezczelną wkrętkę sklepu. Jakaż desperacja zmusiła właściciela do takiego podstępu? Przecież to się obróci przeciw niemu o ile w ogóle to sklep z działalnością gospodarczą a nie domowa wytwórnia w stodole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Kolejny rekin biznesu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts