Piotr1337 Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Witam wszystkich wędkarzy! Jest to mój pierwsze zapytanie na tym forum:) Zacząłem wędkować jakoś 2 lata temu i zamierzam kupić nową wędkę, z kołowrotkiem i przelotkami. Macie może coś do polecenia do 200zł? Dzięki za odpowiedz:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 19 minut temu, Piotr1337 napisał: Macie może coś do polecenia do 200zł? Jasne! Kijek z przelotkami plus kołowrotek. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Może zabytkowa klejonka z katuszką? A nie; sama renowacja klejonki przekracza budżet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stawny Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 (edited) Lepiej szklana 270 lub 3 m. z bazaru teleskop podobno ruskie nie takie złe, tylko przelotki do podklejenia po czasie... Edited June 10, 2019 by stawny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 5 godzin temu, Piotr1337 napisał: Jest to mój pierwsze zapytanie na tym forum:) Pierwsze i bardzo, bardzo nieprzemyślane. A przecież wystarczy wejść w odpowiedni dział I przeczytać ten króciutki "elementarz" by we właściwy sposób naświetlić problem i zadać właściwe pytanie. Bez tego nie można się spodziewać innej odpowiedzi, niż powyższe. Więc nie zrażaj się Piotrze, tylko zacznij od początku. Pomóc, na pewno pomożemy! Witaj na portalu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts