kacperq5 Napisano 20 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2019 Jaki wybrać kołowrotek na okonia do 100zł do wędki Jaxon Grey stream 1-7g
Jotes Napisano 20 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2019 Ja m.in mam ten i jestem bardzo zadowolony. Dołóż parę złotych, bo warto. 2
kacperq5 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2019 Co myśli pan o dam quick 1 1000fd?
Jotes Napisano 20 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2019 Nic, nie znam go. Ten Ryobi mam więc mogę się o nim wypowiadać i jest to bardzo dobry kołowrotek na lata. 1
Alexspin Napisano 21 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwca 2019 D.A.M. Quick to legenda, ale z przed lat. Nie miałbym zaufania do tak taniego kołowrotka. #Jotes ma rację, Ecusima to solidna maszynka, ale dla mnie ma jedną wadę - brak zapasowej szpuli, a czasem się przydaje. Można co prawda dokupić zapasową szpulę, ale to dodatkowy wydatek w granicach 40-70 zł. Moja Pani z powodzeniem, już trzeci sezon używa KONGER Ultris Aqua 810FD i nie mógłbym powiedzieć o nim złego słowa. Niestety też jest nieco droższy niż Twój budżet, a nawet droższy od Ecusimy, ale to dla tego, że ma w komplecie zapasową szpulę. Moja Pani ma na głównej szpuli plecionkę KAMATSU Techron Olive Green 0,03, a na zapasowej żyłkę KAMATSU Techron Soft Nylon 0,10. Z obiema linkami kołowrotek sprawuje się bez zarzutu. 1
Rekomendowane odpowiedzi