Janir R Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Witam. Poszukuję wytrzymałej kamizelki spinningowej do max 300 zł z wysyłką.. Zaciekawił mnie model 328-B-1 polskiej firmy Graff w cenie 241 zł , niestety jest problem z dostępnością tej kamizelki.. Czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 Widziałem te kamizelki na targach rękodzieła w Łomiankach w tym roku. Wyglądają solidnie. Jeśli masz życzenie to w tym sklepie uszyją Ci kamizelkę wg Twojego pomysłu. Kamizelki JKarp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 Janku, odradzam kamizelę, w upały usmażysz się. Od lat używam pasa i w pełni zaspokaja moje potrzeby. Pisałem o nim - poczytaj. Jeśli uprzesz się przy kamizelce, poszukaj takiej bez "pleców" na przykład Street Fishing. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 2 godziny temu, Alexspin napisał: Janku, odradzam kamizelę, w upały usmażysz się. Od lat używam pasa i w pełni zaspokaja moje potrzeby. Pisałem o nim - poczytaj. Jeśli uprzesz się przy kamizelce, poszukaj takiej bez "pleców" na przykład Street Fishing. To nie dla mnie ;-) Popatrz, że te kamizelki w większości mają w górnej części siatkę na plecach. JKarp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 Street nie ma siatki, a pas w ogóle nie ma "pleców". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts