jakall Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Widzieliście już tego potwora? > LINK Ciekawy jestem czy słyszaliście / widzieliście podobne okazy w polskich jeziorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHNIK Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 czyli co, mamy nowy rekord Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 czyli co, mamy nowy rekord Polski? Wygląda na to, że tak, pobity o jakieś 3 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicco Puccini Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ponad dwa i pół metra...Oj, piękna ryba. Ale co najmilsze- napisali, że wrócił do wody NIc tylko pogratulować łowcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 miałem takiego wczoraj na haku ale mi spadł pod samymi nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHNIK Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Wygląda na to, że tak, pobity o jakieś 3 kg Dokładnie poprzedni wynosił 102kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 miałem takiego wczoraj na haku ale mi spadł pod samymi nogami Pewnie zobaczył nóż i widelec w Twoich oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi