Jump to content

Podgrzewane wkładki do butów

Recommended Posts

Co sądzicie o podgrzewanych wkładkach do butów? Ktoś to nabył i używa? Jakie wybrać bo są różne: z wymiennymi akumulatorkami z krótkimi kablami przy wkładkach, z długimi kablami ale trzeba podłączać do power banku, bez kabli - z wbudowanymi aku w środku wkładek (droższe). ??

No właśnie nie wiem i się zastanawiam. Testowałem (listopad, grudzień) gumowaiaki ze skarpetami neoprenowymi i stopy mi marzną, mam trekingi wojasa i też to samo. Mówiąc "solidne buty" to jaką firmę, model masz na myśli? Wydatek rzędu 500zł trochę zaboli mój portfel a te wkładki można kupić już za 30zł. Tylko właśnie chciałem kogoś spytać czy to będzie grzało i czy się nie psuje itp.

• 6 months later...

Tak jak Jotes poradził kupiłem buty Tramp 909 Lemigo i jestem zadowolony. Chodzę na spinning więc temp do -3st i jest ok, stopy ciepłe. Jedyny minus w tych butach to wiązanie - sznurówki przekłada się przez trójkąty (jeden z trójkątów jest nawet odwrotnie przyszyty) a nie kółka i ciężko się zaciska (zawiązuje) te sznurówki. I przez to też sznurówki szybko się przecierają. Ale buty jak na razie OK. Kupiłem 1 nr większe i jest idealnie. Dziękuję wszystkim za rady.