Jump to content

Jak łowić na Islandii

Prsprsprs
 Share

Recommended Posts

Przeprowadziłem się chwilowo na Islandię i wziąłem ze sobą wędkę. Póki co udało mi się złowić sporo czarniaków prosto z ławicy która przypłynęła pod brzeg. Mam małe doświadczenie w łowieniu oceanicznym, wiec może ktoś z Was mógłby mi doradzić na jakie ryby mogę jeszcze liczyć przy brzegu i na jaką przynętę je łowić? Niestety nie posiadam łódki

20 minut temu, Prsprsprs napisał:

Przeprowadziłem się chwilowo na Islandię i wziąłem ze sobą wędkę. Póki co udało mi się złowić sporo czarniaków prosto z ławicy która przypłynęła pod brzeg. Mam małe doświadczenie w łowieniu oceanicznym, wiec może ktoś z Was mógłby mi doradzić na jakie ryby mogę jeszcze liczyć przy brzegu i na jaką przynętę je łowić? Niestety nie posiadam łódki

...i znasz tylko jedno forum, akurat to. Dlaczego podejrzewam kolejny trolling? Specyficzny nick specjalnie na to forum i to nick z oddalonych liter na klawiaturze, czyli nie na "odwal się". Konto na Reddit i to również kojarzy mi się z niedawnym gościem. I jeszcze jedno, jako autora przerosło Cię wpisanie w Google - wędkarstwo + Islandia.

Co ty gościu wypisujesz, jaki znowu trolling?? Zakładam konto na forum jak kulturalny człowiek, zgodnie z zasadami i zadaje pytanie odnośnie połowu w Islandii, gdzie aktualnie się znajduję. Mam małe doświadczenie w wędkarstwie, nie znam for internetowych, jest to pierwsze lepsze forum które wyskoczyło mi w wyszukiwarce. Wpisałem „Islandia wędkarstwo” w Google, ale widocznie nie znalazłem wyczerpującej mnie odpowiedzi. Z mojego nicku korzystam od 14 roku życia. Czy naprawdę muszę się tłumaczyć na forum jakiemuś paranoikowi, żeby uzyskać odpowiedz na pytanie? Jeśli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to proszę, nie komentuj tego postu, bo tracisz swój i mój czas.

Sam osobiście nie mam pojęcie na temat wędkowania w Islandii, ale z ciekawości "wygooglowałem" takie coś, może okaże się pomocne.

Jest to dość stary wpis, ale oparty na czyjejś autopsji.

A januszami się nie przejmuj, szukanie okazji do krytyki to domena wielu Polaków. Być może to zazdrość albo wrodzona niechęć do ludzi. :( 

Pozdrawiam i sukcesów na nowej wodzie:D 

Edited by wind
edycja linku

5 godzin temu, AutorVidmo napisał:

Sam osobiście nie mam pojęcie na temat wędkowania w Islandii, ale z ciekawości "wygooglowałem" takie coś, może okaże się pomocne.

Jest to dość stary wpis, ale oparty na czyjejś autopsji.

A januszami się nie przejmuj, szukanie okazji do krytyki to domena wielu Polaków. Być może to zazdrość albo wrodzona niechęć do ludzi. :( 

Pozdrawiam i sukcesów na nowej wodzie:D 

Dzięki bardzo za link do tego wpisu, okazał się bardzo informacyjny i pomocny! ;)

pozdrawiam serdecznie ;)

• 2 years later...