Caweł Posted February 27, 2020 Report Share Posted February 27, 2020 Więc tak Spytam się co myślicie o wędce Robinson Perch jig 2-10 g. Proszę o odpowiedzi jak ktoś wie. Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Zamiast pisać całe mnóstwo bezsensownych postów, poczytaj Forum, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie i to niedawno, zaledwie dwa dni temu zamieszczoną na Forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted February 28, 2020 Report Share Posted February 28, 2020 Musisz sprecyzować o jaki model Ci chodzi bo Perch Jig 2-10 może być Diaflex Speeder, Diaflex , Diplomat, Firebird z wymienionych mam Diaflexa i tego kija chwalić nie trzeba- jest świetny. Z Diplomata mam perch jig ale 3-15g myślę, że z wersji 2-10 będziesz zadowolony 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caweł Posted February 29, 2020 Author Report Share Posted February 29, 2020 10 godzin temu, wędkarstwo z pasją napisał: Musisz sprecyzować o jaki model Ci chodzi bo Perch Jig 2-10 może być Diaflex Speeder, Diaflex , Diplomat, Firebird z wymienionych mam Diaflexa i tego kija chwalić nie trzeba- jest świetny. Z Diplomata mam perch jig ale 3-15g myślę, że z wersji 2-10 będziesz zadowolony Chodzi mi o Diaflex Speeder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts