jan444 Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Szukam sposobu na przekonanie narzeczonej do mojego wędkowania. Nic nie działa, zawsze marudzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Małymi kroczkami do przodu! Najpierw jeden week na wspólny wypad gdzie tylko ,,połówka,,zapragnie, a drugi na ryby i tak kilka powtarzaj jakiś czas, aż się przyzwyczai i bedziesz jeździł kiedy chciał, a przynajmniej ja tak już mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk2023 Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Postaraj sie zaprosic jeszcze jakiegos dobrego kolege ktorego dziewczyna lubi z nim wedkowac moze to ja przkona:) wiesz beda sobie przyjanmniej mialy o czym pogadac gdyby zrobilo sie jej nudno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Biżuteria... Weekend w spa... Kasa na ciuchy... Nie będzie lekko, jeśli Ona tego nie zrozumie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 To tylko narzeczona . Może jednak niech spróbuje powędkować, a nuż jej się spodoba??? Ale jak chce Cię ustawiać już jako narzeczona to ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlotaRybka_com_pl Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 To już zły znak:) Ale tak na poważnie,to jeżeli ktoś nie próbował,nie może powiedzieć czy jest to fajna zabawa i czy warto. Zabierz ją raz,drugi i może akurat jej się spodoba,kto wie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts