damian020626 Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Witam, ostatnimi czasy będąc na rybach zgubiłem korbke od kołowrotka ryobi virtus 2000. Orientuje się ktoś gdzie mógł bym nabyć ponownie tą korbke ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Na znanym Kitajskim portalu jest spora gama korbek o dość szerokim spektrum zastosowań. Dystrybutorów na krajowych portalch aukcyjnych tez sporo.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian020626 Posted March 15, 2020 Author Report Share Posted March 15, 2020 Zależy mi na szybkiej dostawie, na krajowych aukcjach nic znaleźć nie idzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Zadzwoń do dystrybutora. Serwis powinien mieć korbki na sprzedaż. Nie wiem gdzie szukałeś ale jest kilka ofert na allegro. Musisz być bardziej subtelny i wpisać korbka zamiast korba 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian020626 Posted March 16, 2020 Author Report Share Posted March 16, 2020 W tym momencie nasuwa się kolejny problem. Korbkę znalazłem, lecz bez tulejki usztywniającej którą łączy ją jednocześnie z kołowrotkiem.Byłem w pobliskich sklepach wędkarskich, nic mi nie poradzili. Do serwisu pisałem w sprawie nowej korbki. Uzyskałem odpowiedź w której dowiedziałem się że w celu uzyskania korbki muszę zapłacić połowę ceny mojego kołowrota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 Zastosowanie półśrodków bywa droższe i zajmuje więcej czasu.... Wiele firm z ALI ma dobrze zatowarowane magazyny.... w polsce i dostawa trwa tydzien a nie dwa miechy. Drugie pomysł to serwis tylko normalny a nie fabryczny kompletnie nie zainteresowany sprzedażą części pewnie jakiś sie znajdzie w twojej okolicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts