Piraniaaaa Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Witam serdecznie mam pytanie do kogoś kto ma taki kołowrotek frxl 600 mianowicie chodzi mi o zdjęcia bez szpuli najlepiej od góry i z boku. W moim kołowrotku brakuje 'blaszki' ale nie wiem dokładnie jak ta część się nazywa. Krótko mówiąc ściągając szpule mam podkładkę na kołowrotku i pod podkładka powinna być wyżej wymieniona część w krztalcie U. Jest ktoś wstanie pomoc? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Napisz do Jaxona. To chyba najlepszy serwis w kraju i w dodatku przyjazny. To ich kołowrotek i będą wiedzieć o co chodzi, tylko bardzo dokładnie opisz problem. Z tego co napisałeś, a nie wiem czy dobrze zrozumiałem, chodzi Ci o coś takiego? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piraniaaaa Posted May 29, 2020 Author Report Share Posted May 29, 2020 Dziękuję bardzo za odpowiedź Jakiś może masz kontakt ewentualne do jaxona? Nie nie chodziło mi o to co wysłałeś Kurcze nie wiem jak to opisać Ściągając szpule jest podkładka i pod podkładka I_I kwadratowe metalowe przypomina to literkę U Nie wiem jak to mam wytłumaczyć. Nawet nie wiem jak to się nazywa dlatego liczyłem że któryś z użytkowników forum może pomóc. Mimo wszystko dziękuję za poświęcony czas 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Wpisz w Google Jaxon i masz pierwszy link. A jak Ci się nie chce to KLIK. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piraniaaaa Posted May 29, 2020 Author Report Share Posted May 29, 2020 Dziękuję bardzo za odpowiedź nie ze mi się nie chce szukać ale nie byłem pewny czy to to 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Szlak przetarty, do dzieła i powodzenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Wyślij im zdjęcie elementu w którym czegoś brakuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts