lufcc Posted June 15, 2020 Report Share Posted June 15, 2020 (edited) Witam. Chciałem sie poradzić jaki najlepiej kupic kołowrotek do 200zł, łowie na grunt głównie na rzekach. Na forach wyczytałem, że te dwa kołowrotki są godne polecenia, co sądzicie, pomoże ktoś w wyborze lub może poleci cos innego? Genlog Extreme Feeder 4000 FFD Okuma Dynadrag Baitfeeder DAXP 4000 Edited June 15, 2020 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted June 15, 2020 Report Share Posted June 15, 2020 Okuma jest znana na naszym rynku od lat i zbiera dobre opinie. Sam mam dwa kołowrotki z tej firmy, jeden z nich to właśnie gruntowy młynek, który jest, moim zdaniem, nie do zajechania. Z kolei Genlog pojawił się na naszym rynku niedawno i bacznie ich od tego czasu obserwuję. Niestety nie znam tych produktów ale skłonny byłbym zaryzykować ale nie ten konkretny model. Jakoś tak bliżej mi do Okumy, przynajmniej w tym zestawieniu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lufcc Posted June 15, 2020 Author Report Share Posted June 15, 2020 Też myślę nad tą okuma, jeszcze jedno pytanie czy ten model co wyżej pisałem kupić 4000 czy lepiej większe 6000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 15, 2020 Report Share Posted June 15, 2020 Okuma daje 5 lat gwarancji a to sporo dla kołowrotka do rzecznego feedera. Wybierz model który zmieści 250m żyłki o grubości jakiej używasz najczęściej. Moim zdaniem tyle w zupełności wystarczy. Nie mogę się powstrzymać żeby nie zacytować opisu "CFR - Rotor generujący wirowy przepływ powietrza" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts