Dominik,T Posted June 30, 2020 Report Share Posted June 30, 2020 Hej mam 13 lat i bardzo chcę zdać kartę wędkarską i mam pytanie związane z trudnością testu mianowicie jakie mieliście wrażenia ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Młodzieżową kartę będziesz mógł uzyskać dopiero po ukończeniu 14-tego roku życia, a i tak będziesz mógł wędkować tylko pod opieką osoby pełnoletniej. Jeśli nauczysz się przepisów dotyczących wędkarstwa, nie powinno Ci to sprawić trudności. Powodzenia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 W dniu 30.06.2020 o 19:04, Dominik,T napisał: mam pytanie związane z trudnością testu mianowicie jakie mieliście wrażenia Normalne, jak w szkole przy tablicy. Teraz jak są testy, to jak klasówka. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts