Dominik,T Napisano 30 Czerwca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Hej mam 13 lat i bardzo chcę zdać kartę wędkarską i mam pytanie związane z trudnością testu mianowicie jakie mieliście wrażenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 Młodzieżową kartę będziesz mógł uzyskać dopiero po ukończeniu 14-tego roku życia, a i tak będziesz mógł wędkować tylko pod opieką osoby pełnoletniej. Jeśli nauczysz się przepisów dotyczących wędkarstwa, nie powinno Ci to sprawić trudności. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 W dniu 30.06.2020 o 19:04, Dominik,T napisał: mam pytanie związane z trudnością testu mianowicie jakie mieliście wrażenia Normalne, jak w szkole przy tablicy. Teraz jak są testy, to jak klasówka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi